Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Over ons

Plein+: hét gratis kennisportaal voor de MKB adviseur

Plein+ is een informatieportaal dat uitsluitend gericht is op de MKB-adviseur. Een team van professionele redacteurs verzamelt 24 uur per dag informatie van het internet die voor de MKB-adviseur belangrijk, handig of interessant is. Plein+ helpt de adviseur om zijn of haar klanten te bedienen met snelle, concrete en accurate antwoorden. Bovendien bevat Plein+ informatie over de dagelijkse bedrijfsvoering van de adviespraktijk, zoals automatiseringsonderwerpen en zaken die spelen binnen de adviesbranche.

De waarde van Plein+ bewijst zich met name in de tijdwinst en efficiency bij het vergaren van de relevante informatie via een persoonlijk netwerk of door te zoeken op het internet.Het verzamelen, controleren en structureren van deze informatie is een tijdrovend karwei. En zelfs dan is het resultaat vaak niet compleet. Daarom is er nu Plein+ voor alle MKB-adviseurs.

Plein+ en haar partners

Plein+ is een initiatief van Kluwer en haar partners: de Postbank, Arboned en Centraal Beheer Achmea. Zij staan garant voor de complete en betrouwbare informatievoorziening en praktische tools, die zo essentieel zijn voor u als adviseur.

Redactie en de Plein+ Adviesraad

De informatie op Plein+ wordt door de redactie beoordeeld op relevantie, bewerkt op bruikbaarheid en waar nodig aangevuld met kennis uit Kluwer bronnen. In korte, heldere artikelen wordt vervolgens direct de kern van de informatie weergegeven.
Om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen, overlegt de redactie regelmatig met de Plein+ adviesraad. In dit adviesorgaan zijn de belangrijkste beroepsverenigingen van MKB-adviseurs vertegenwoordigd:
· Stichting Nederlandse Organisatie van AccountantsKantoren (NOVAK) te Den Haag
· Het College Belastingadviseurs (CB) te Culemborg
· Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten (NOvAA) te Den Haag
· De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) te ‘s-Hertogenbosch

Registratie Plein+ website

De informatie op Plein+ is kosteloos te raadplegen. We vragen u wel om zich (gratis) te registreren. Zo kunnen we u nu en in de toe-komst optimaal van dienst zijn. U kunt bij uw registratie aangeven of u de Plein+ e-zine wekelijks wilt ontvangen.

Tot 15 juli 2006 is alle informatie op Plein+ zonder registratie toegankelijk. Na deze datum kunt u met uw inlogcodes bij alle gratis informatie van Plein+. U kunt zich nu al registreren, zodat u ook na 15 juli direct toegang heeft tot de Plein+ website.

Thematische opbouw en zoeken op Plein+

De informatie op de website is onderverdeeld in twintig vaste themadossiers. Zo is er bijvoorbeeld een thema met juridische informatie, informatie over belastingzaken en informatie over pensioenen. Daarnaast zijn er dossiers waarin alle informatie wordt verzameld over een specifiek, actueel onderwerp. Elk dossier vormt een kennisbron met een samenhangende en gemakkelijk doorzoekbare berichten.

De informatie in elk thema is onderverdeeld in drie rubrieken die u via de tabs op Plein+ kunt vinden:
· Nieuws: ontwikkelingen en actuele onderwerpen
· Achtergrond: verdieping, praktische handleidingen en tips & trucs
· Tools: handige rekentools, voorbeeldformulieren, checklists etc.

U kunt zoeken op onderwerp binnen een specifiek themadossier, binnen de website van Plein+ en via Google op het internet.