Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Webdesign voor uw website

Hebt u een eigen bedrijf, maar hebt u daar nog geen website voor? Dan wordt het de hoogste tijd dat u dit gaat regelen. In de digitale wereld waarin we tegenwoordig leven is dit toch wel een eerste vereiste. Belangrijk bij het maken van een site is het webdesign. U moet uw webpagina eigenlijk zien als een soort van digitaal visitekaartje, het is dus erg belangrijk dat het er goed uit komt te zien. Net zoals u bij uw papieren kaartjes wilt dat ze er mooi uitzien, dat ze professionaliteit uitstralen, zo wilt u dit natuurlijk ook bij uw digitale variant. Een goed webdesign speelt hierin een grote rol. Is dit niet op orde, ziet alles er onprofessioneel uit, dan zullen mensen al snel ook een onprofessionele indruk van uw bedrijf krijgen. Natuurlijk hoeven deze twee zaken helemaal niet met elkaar samen te hangen, maar in de beeldvorming van mensen is dit nu eenmaal wel zo. Daarom is een goed webdesign van groot belang. Beeld speelt namelijk een veel grotere rol dan vaak gedacht wordt, het is vooral ontzettend belangrijk voor de eerste indruk die mensen krijgen van uw onderneming. Is de eerste indruk niet goed, dan zullen zij er al snel voor kiezen om naar een concurrent te gaan. Voor bestaande klanten is het webdesign minder van belang, zij zullen uw website vooral gebruiken om informatie over u op te zoeken, zoals uw openingstijden of de tarieven die u hanteert. Maar voor nieuwe klanten is het webdesign dus wel van groot belang en daarom is het dus belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden.

Goed webdesign is belangrijk

Het mag dus duidelijk zijn dat het voor de beeldvorming van uw bedrijf, voor de indruk die mensen over u hebben, erg belangrijk is om een goed webdesign te hebben. maar dit is om nog een andere reden van belang. Wist u namelijk dat het webdesign erg belangrijk is voor de manier waarop mensen over de pagina navigeren? Een goed design zorgt ervoor dat mensen gemakkelijk de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn, het stuurt hen de juiste kant op en stelt u zo in staat om hen bij die informatie uit te laten komen die zij zoeken. Is het webdesign niet op orde, dan leidt dit af van de informatie. Als de kleuren niet goed zijn en het gebruik van afbeeldingen niet goed afgestemd is op het ontwerp en de informatie, dan staat het de teksten in de weg. Mensen zullen dan minder gemakkelijk hun weg kunnen vinden op uw site en dit kan vervelende consequenties hebben. Als nieuwe klanten namelijk niet de informatie kunnen vinden die zij zoeken, dan zullen zij al snel afhaken en de website van een concurrent bezoeken. Iedereen wil tegenwoordig alles snel kunnen vinden en dat geldt ook voor informatie op internet. Een goed ontwerp helpt mensen daarbij, goed webdesign staat in dienst van de tekst en zorgt ervoor dat mensen gemakkelijk hun weg kunnen vinden op uw website. Het zorgt ervoor dat zij die informatie vinden waar zij naar op zoek zijn en dat is natuurlijk voor uw bedrijf gunstig. Het is dus inderdaad wel van belang om goede teksten op uw pagina te hebben staan, waarmee u bezoekers kunt informeren over uw bedrijf, maar zonder een goed webdesign komen zij nooit bij deze informatie terecht. Dit moet dus echt hand in hand gaan met elkaar, dan kunnen ze elkaar versterken en ervoor zorgen dat bezoekers van uw site ook daadwerkelijk klanten van uw bedrijf kunnen worden.

Een specialist voor het beste resultaat

Gaat u aan de slag met het maken van een website, dan kunt u dit natuurlijk helemaal zelf gaan doen. Er zijn tegenwoordig immers genoeg gratis softwarepakketten hiervoor verkrijgbaar. Een groot nadeel is dan natuurlijk wel dat het resultaat nooit zo goed zal worden als wanneer u het overlaat aan een specialist. Zoals we net gezien hebben, is een goed webdesign en een goed ontwerp van de site echt van groot belang. Het is dus ook absoluut aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Het bedrijf Webton heeft al vele jaren ervaringen met het ontwikkelen van een goed webdesign en u kunt er dan ook op vertrouwen dat u bij hen een uitstekend resultaat krijgt. Een groot voordeel van hen is bovendien dat zij als geen ander in staat zijn om de huisstijl van uw bedrijf, zoals de kleuren en het logo, te verwerken in uw webdesign. Door dat te doen, zorgen zij ervoor dat de site echt helemaal bij uw onderneming past en dat deze een uitstraling krijgt die erbij past. Een groot voordeel van Webton is bovendien dat zij u nog veel meer diensten kunnen leveren op het gebied van internet. U kunt bij hen namelijk niet alleen maar terecht voor webdesign, maar ook voor:

  • het laten maken van een site
  • het maken van webshops
  • linkbuilding
  • zoekmachine marketing
  • content marketing
  • responsive design

Dit betekent dat zij alle zaken voor u kunnen verzorgen waar u mee te maken kunt krijgen als u met uw bedrijf het internet op gaat. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw website er uitstekend uitziet of zij kunnen een goed werkende webshop bouwen. Zij kunnen er ook voor zorgen dat uw site beter in de zoekresultaten naar voren komt. Zij zijn dus niet alleen voor webdesign een uitstekende keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn