Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

5 redenen voor een haartransplantatie Turkije

Wil jij een mooie volle haardos, maar ben je klaar met de medische zorg in Nederland? Kies dan voor een haartransplantatie in Turkije! Esteworld is marktleider op het gebied van haartransplantaties en is actief in Turkije. Met vier vestigingen in Istanbul kun je altijd bij dit bedrijf terecht. Esteworld is de enige buitenlandse haarkliniek die door het Ministerie van Volksgezondheid is goedgekeurd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de behandeling. Waarom is het slim om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije?

  • Aanzienlijk minder kosten
  • Kortere wachtlijsten
  • Direct contact met de kliniek
  • Consult en nazorg in Nederland
  • JCI accreditatie

Om te beginnen is een behandeling in Turkije aanzienlijk goedkoper dan een behandeling in Nederland. In Nederland kan een haartransplantatie soms wel 4000 euro kosten, bij Esteworld betaal je voor dezelfde behandeling 1500 euro minder. Bovendien krijg je voor dat bedrag niet alleen de transplantatie. Ook het verblijf, het hotel, de transfers en de professionele begeleiding zijn hierbij inbegrepen. De prijs blijft laag, omdat de kliniek zonder tussenpersonen werkt. Je betaalt dus alleen voor jouw zorg, niet voor allerlei bijkomende kosten van derde partijen. Naast dit alles kun je in het buitenland vaak veel sneller terecht. Wanneer je een haartransplantatie nodig hebt wil je daar niet te lang op wachten, maar in Nederland sta je soms weken op de wachtlijst. In Turkije kun je snel geholpen worden, omdat de capaciteit hoger ligt en er simpelweg minder vraag is. Een haartransplantatie in Turkije is dus niet alleen goedkoper, maar kan ook sneller worden uitgevoerd! Ga snel naar https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/haartransplantatie-turkije/ en win wat informatie in. Je krijgt dan gelijk een beeld om een haartransplantatie in Turkije wat voor jou is. Heb je na het doornemen van de website nog vragen? Dan kun je contact opnemen middels het contactformulier.

Haartransplantatie Turkije: inzicht in eigen zorg

Wanneer je in Nederland in het ziekenhuis komt te liggen word je niet altijd goed voorgelicht. Soms kom je de behandeld arts helemaal niet tegen, of heb je enkel contact met verpleegsters. Een haartransplantatie in Turkije werkt anders. Je overlegt de behandeling niet met een tussenpersoon, maar met de kliniek zelf. Je weet dus precies wie jou gaat opereren en hoe de operatie in zijn werk zal gaan. Op deze manier heb je inzicht in je eigen zorg. Voordat je naar Turkije afreist, wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Daarom kun je een consult aanvragen in Nederland, waarin je informatie kunt inwinnen over het hele traject.  Dankzij dit consult ben jij helemaal voorbereid op je haartransplantatie in Turkije! Ook de nazorg vind gewoon plaats in eigen land. Voor het vervolgtraject hoef je dus niet terug naar Turkije, dat is wel zo makkelijk! Tot slot is Esteworld JCI geaccrediteerd. Dat houdt in dat de kliniek voldoet aan strenge hygiënische voorschriften. Je wordt dus net zo goed geholpen als in Nederland, maar je betaalt minder en bent sneller aan de beurt. Wat wil je nog meer?

Haartransplantaties van anderen

Op https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/ vind je een handig kopje met ervaringen. Daar vind je meer informatie over de behandelingen van eerdere patiënten. Je komt zo meer te weten over het traject en de uiteindelijke resultaten. Wil je weten hoe mensen over de kliniek denken? Ga dan snel naar bovenstaande website en bekijk het overzicht. Velen van hen zijn zeer positief! Kortom: denk jij aan een haartransplantatie in Turkije? Dan ben je bij Esteworld aan het juiste adres. Lees je in op de website en neem daarna snel contact op. Wie weet zit jij binnen een paar dagen in het vliegtuig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn