Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Afvallen met behulp van een virtuele maagband in Groningen

Afvallen is niet gemakkelijk, want er zijn allerlei factoren die het proces van afvallen tegenwerken. Een filmster die zich voorbereidt op een rol waarin of zij 100% in vorm moet zijn, heeft de tijd, de middelen en de coaches om een perfect lichaam te realiseren in een tijdsperiode van 6 maanden. Punt is dat deze voorbereiding onderdeel uitmaakt van zijn of haar baan. De rol die hij of zij moet spelen vereist bijvoorbeeld een gespierd lichaam. Daarom wordt er tijd vrijgemaakt om dat gewenste lichaam te realiseren. Maar als je geen Hollywood acteur bent en ook nog eens begint vanuit een positie met overgewicht, dan heb je al die middelen niet voorhanden. Je hebt ten eerste niet zoveel tijd, want je moet gewoon aan het werk. Buiten werktijd heb je wellicht een gezin dat aandacht verdient en je een dag heeft maar een beperkt aantal uren. Die Hollywood sterren trainen 4 tot 6 uur per dag en hebben een diëtiste bij de hand die hen voorziet van het juiste eten. Eten dat zij vaak ook nog eens niet zelf hoeven te bereiden. Eten dat door de specifieke samenstelling vaak ook nog eens aan de prijzige kant is. Jij kan misschien hooguit een uurtje sporten en dat ook niet heel fanatiek vanwege de vermoeidheid van een druk bestaan. Je hebt ook niet altijd geld voor een personal trainer en dus ben je op jezelf aangewezen. Ook qua voeding is het vaak lastig om een stabiel patroon vast te houden. Al dat soort zaken maken het enorm lastig en dus is het niet zo gek dat je een virtuele maagband in Groningen overweegt. Deze kun je laten ‘plaatsen’ bij Hypnose Praktijk. De kliniek in Groningen bevindt zich in Scheemda, maar Hypnose Praktijk is te vinden in verschillende steden en dorpen in zowel Nederland als België. Je bent voor een virtuele maagband in Groningen dus niet gebonden aan deze ene stad. Je kunt, indien je ergens anders in Nederland woont, ook gebruik maken van de diensten van Hypnose Praktijk. Een virtuele maagband in Groningen is dus geen echte maagband. Je kunt via een ingrijpende operatie een maagband laten plaatsen. Deze maagband maakt de maag fysiek gezien echt kleiner. Daardoor heb je dus logischerwijs ook minder zin in eten. Want een kleine maag betekent dat je sneller vol zit. Een virtuele maagband in Groningen bereikt hetzelfde doel. Want het gaat er om dat de hersenen het signaal krijgen dat de maag kleiner is. Daarvoor hoef je de maag niet fysiek kleiner te maken. Je hoeft alleen maar de suggestie te wekken dat deze kleiner is en dat kan via een virtuele maagband in Groningen.

Een virtuele maagband in Groningen bij hypnose-praktijk.nl

Je kunt dus via de hypnotherapeut van Hypnose Praktijk een virtuele maagband in Groningen laten plaatsen. Dit zal je enorm helpen bij het behalen van je streefgewicht. Maar je kunt ook van de diensten van Hypnose gebruiken van voor andere diensten

De verschillende diensten van Hypnose Praktijk

De meeste problemen vinden hun oorsprong in de geest. Fysieke pijn wordt immers via de hersenen geregistreerd. Daarom kun je van Hypnose praktijk gebruik maken voor tal van verschillende problemen zoals:

  • Vliegangst
  • Depressie
  • Verslaving

https://www.hypnose-praktijk.nl/over-ons/anita-van-dijk/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn