Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Afvallen via een virtuele maagband doe je bij Hypnose Praktijk

Als je wilt afvallen, dan is het niet altijd even gemakkelijk om je dieet vol te houden. Tevens is niet iedereen evengoed in staat om dusdanig fanatiek te sporten, dat de kilo’s er af vliegen. Ook dit sportgedrag moet je volhouden. Het probleem is dat het sporten dan eigenlijk echt een vast onderdeel van je leven moet worden. Je moet je voeding dan aanpassen aan je trainingsprogramma. Sportfanaten leven in principe altijd toe naar het sporten en als ze klaar zijn, dan zijn ze er nog steeds mee bezig. Op het moment dat je gewoon even twee keer per week naar de sportschool gaat, dan is het eigenlijk net wat te vrijblijvend om echt effectief af te vallen. Los van al deze consideraties heb je ook nog gewoon een bepaalde aanleg. Overgewicht zit namelijk voor een groot deel ook in ons DNA. Het is dan ook maar net met wat voor DNA je bent geboren. Toen we nog met speren en andere handgemaakte wapens achter de dieren aanzaten, was er niet op elke hoek van de straat een junkfood tent. Dus de evolutie heeft voor een mutatie gezorgd in onze genen waardoor sommige mensen nu sowieso zwaarder zijn en sneller vet opslaan. Dat is prima als er altijd een voedseltekort is, maar het leidt tot overgewicht in een moderne maatschappij waar je overal eten kunt vinden. Daarom is een virtuele maagband die je kunt laten plaatsen bij Hypnose Praktijk een uitstekende oplossing. Je kunt met deze virtuele maagband namelijk ondanks alle bovengenoemde problemen toch efficiënt afvallen. De virtuele maagband zorgt er namelijk voor dat je hersenen denken dat je maag kleiner is. Dit bereik je ook met een echte fysieke maagband, maar een dergelijke band vereist een ingrijpende operatie. Daarom is het des te beter om gewoon te kiezen voor een virtuele maagband. Deze kun je met behulp van hypnotherapie plaatsen. Als je bent geboren met de minder handige genen en dus veel vet opslaat, dan is een virtuele maagband echt een uitkomst. Doordat je simpelweg minder kunt eten, kan er ook minder vet worden opgeslagen. Als je vervolgens ook nog gaat sporten en gezond gaat eten, dan vliegen de kilo’s eraf. Het mooie is ook dat je dus niet constant met een hongergevoel rondloopt, want dankzij de virtuele maagband is een klein beetje eten al genoeg voor een verzadigd gevoel. Je zult dus veel minder cravings hebben naar snacks en ongezond voedsel. 

Een virtuele maagband in 3 sessies

Het is zeker niet zo dat je wekenlang gehypnotiseerd moet worden als je een virtuele maagband wilt laten plaatsen. Na 3 sessies is de maagband al actief. Maar je voelt na de eerste sessie al meteen een verandering in je eetlust. Na de drie sessies ben je in principe klaar en kun je beginnen met afvallen. Daardoor is dit ook een zeer voordelige procedure, want je hebt er immers weinig sessies voor nodig. 

Kijk voor meer informatie op hypnose-praktijk.nl

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden met hypnose, dan kun je terecht op de website van hypnose-praktijk.nl. Hier vind je alles wat je moet weten over de behandeling. Tevens vind je op de site ook een overzicht van problemen waar hypnose bij helpt. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Depressie
  • Nagelbijten
  • Verslavingen
  • Angsten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn