Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Alarmsysteem met camera

Wil jij voorkomen dat er bij jou ingebroken wordt en wil je bij vandalisme of inbraak een goed signalement hebben van de daders? Kies dan voor een alarmsysteem met camera! Voor veel mensen is het idee van een inbraak echt een nachtmerrie en het levert ook veel problemen op. In de eerste plaats natuurlijk omdat je vaak heel veel spullen kwijt bent en je die dus moet vervangen. Dat betekent wachten op verzekeringsgeld en dan daar weer spullen voor moeten kopen. Dit is gewoon veel werk, het brengt veel rompslomp met zich mee. Heb je een alarmsysteem met camera, dan is de kans minder groot dat er bij jou wat meegenomen wordt. Is het al vervelend als gebruiksartikelen met hoge waarde meegenomen worden, nog vervelender is het als jij spulletjes met een emotionele waarde kwijtraakt, want dat kun je niet weer vervangen. Bovendien raakt jouw gevoel van veiligheid ook aangetast als er bij jou ingebroken wordt, terwijl jouw huis nu juist jouw veilige haven zou moeten zijn. Daar komt bij dat inbrekers vaak veel rommel achter laten en zaken slopen om binnen te komen. Ook daar heb je dan weer veel gedoe van. Een alarmsysteem met camera laten installeren kan jou zeker helpen!

Werking van alarmsysteem met camera

Op wat voor manier kan een alarmsysteem met camera jou nu helpen op dit vlak? In de eerste plaats helpt het preventief. Als mensen met slechte bedoelingen zien dat er beveiligingscamera’s hangen en dat er een alarm aanwezig is, dan zullen ze al snel geneigd zijn om jouw pand maar over te slaan en te kiezen voor een woning waar ze gemakkelijker en met minder risico hun slag kunnen slaan. Je verkleint door de installatie dus al de kans dat er ingebroken wordt. In de tweede plaats vergroot de aanwezigheid van een alarmsysteem met camera de kans dat iemand op heterdaad betrapt wordt. Zodra er een signaal naar de meldkamer wordt gezonden, kan er immers beveiliging of politie ingeseind worden, die dan de kans hebben op het betrappen van de daders. En lukt dit niet, dan heb je nog altijd de beelden. Aan de hand daarvan kan er een signalement opgesteld worden en zo is de kans een stuk groter dat de betreffende personen later alsnog gevonden kunnen worden. Een alarmsysteem met camera heeft dus een drieledig voordeel:

  • het werkt preventief
  • het vergroot de kans op betrapping op heterdaad
  • het zorgt voor beelden van de daders, wat de pakkans vergroot

Goed systeem

Om optimaal te kunnen profiteren van bovengenoemde punten, is het wel van belang dat er een goed alarmsysteem met camera wordt gekozen en dat deze op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Het heeft immers gezien om bijvoorbeeld een beveiligingscamera op te hangen op een plek waar inbrekers toch niet snel zullen komen. En beelden die niet duidelijk zijn, daar heb je ook helemaal niets aan. Kies dus voor een bedrijf dat een alarmsysteem met camera van een hoge kwaliteit levert en dat veel verstand van zaken heeft op dit gebied. Allround Secure is zo’n bedrijf. Bij hen kun je terecht voor verschillende soorten beveiligingssystemen en zij kunnen jou als geen ander adviseren over welke variant het best past bij jouw wensen en jouw specifieke situatie. Ook kunnen zij jou tijdens de installatie duidelijke uitleg geven over de werking ervan. Zoals gezegd bieden zij diverse varianten, op Allround-Secure.nl kun je zien welke verschillende mogelijkheden zij jou kunnen bieden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor systemen met of zonder beveiligingscamera, afhankelijk van jouw wensen. Zoek jij een goed alarmsysteem met camera, dan kun je hiervoor dus uitstekend terecht bij Allround Secure!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn