Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Alle bestemmingen voor transport

Zorgen voor betrouwbaar transport is ontzettend belangrijk voor iedere ondernemer. Uw goederen zijn uw handelswaar en die moeten veilig van A naar B worden gebracht door een bedrijf dat weet wat het doet. Een bedrijf met voldoende kennis van ook de regelgeving omtrent vervoer in andere landen. Dat bedrijf zijn wij; Rugo Logistics. Waarom kiest u voor ons? Dat is heel simpel! Wij hebben vele jaren ervaring en zijn uw logistieke partner voor het vervoer en transport van uw goederen naar verschillende landen in Europa. Welke bestemmingen? Transport regelen wij in heel Europa. Kijk voor de actuele lijst op de pagina ‘bestemmingen’. Een greep uit de mogelijkheden; Wij vervoeren goederen naar Polen, Bulgarije, Estland, Letland, Bosnië, Griekenland, Litouwen, Rusland en vele andere bestemmingen. Transport houdt in ‘het vervoer van uw goederen van de ene naar de andere locatie’. Bij de term transport betreft het vaak goederen die bedoeld zijn voor de verkoop. Grote bedrijven importeren en exporteren grote hoeveelheden goederen dan ook door deze logistiek uit te besteden aan een betrouwbaar bedrijf dat zich op transport heeft toegelegd. Het zelf regelen van transport is iets wat we niet veel zien. De meeste bedrijven dienen zich namelijk op hun core business te richten en maken voor de logistieke planning gebruik van een zogenaamde logistieke partner die vervoer kan regelen naar de bestemming of de verschillende bestemmingen. Transport laten regelen is dan ook een onderdeel van veel bedrijven waar aandacht aan moet worden besteed. Ieder bedrijf heeft weer andere goederen die vervoerd dienen te worden. Sommige bedrijven hebben de vraag om goederen gekoeld te vervoeren naar de bestemmingen. Ook transport van gekoelde goederen kunt u bij ons regelen. Reken bij ons op:

  • Veilig transport in Europa;
  • Scherpe prijzen;
  • Uitgebreide kennis;
  • Naleving plaatselijke regelgeving;
  • Ervaren transportbedrijf.

Europese bestemmingen; uw transport goed regelen

Veel bestemmingen en transport tot in de puntjes geregeld hebben; daar kunt u bij ons van op aan. Bedrijven die producten vervoeren, willen er van op aan kunnen dat deze goederen in goede handen zijn en dat ze ook daadwerkelijk op de locatie aankomen waar ze aan moeten komen. Dat betekent dat ze willen weten dat het bedrijf dat deze verantwoordelijkheid op zich neemt, ook een bedrijf is dat de regels kent. Aan het vervoer van goederen zijn regels verbonden. Die regels kunnen per land nog al eens verschillen. Het  is voor u als ondernemer niet altijd even makkelijk om op de hoogte te zijn en te blijven van alle regels omtrent vervoer en veilig vervoer en daarom adviseren wij om dat gedeelte van uw zaak aan ons over te laten. Wij bieden u niet alleen het vervoer naar alle bestemmingen, want transport staat niet op zichzelf. Ook bieden wij mogelijkheden voor opslag en kunt u gekoeld vervoer aan ons overlaten. De transport sector is een sector die op zichzelf staat en wij zijn er trots op dat wij onze diensten door heel Europa aan kunnen bieden. Bent u ondernemer en op zoek naar een bedrijf dat u alle zorgen omtrent het vervoer van uw goederen uit handen neemt? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt direct een offerte aanvragen. Wij maken u graag bekend met de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Onze bestemmingen voor transport hebben wij de laatste jaren uitgebreid. Voor u betekent dit dat u nog meer mogelijkheden heeft.

Stel uw vraag

Heeft u vragen over onze bestemmingen en transport naar een bepaalde bestemming toe, vraag dan een offerte aan. Ook kunnen wij u telefonisch inlichten over onze diensten. Het aanvragen van een offerte kan inzicht geven in de kosten die verbonden zijn aan uw specifieke vraag. Waar moeten uw goederen naartoe? Om hoeveel goederen gaat het? Niet alleen kunnen wij het vervoer van uw goederen regelen naar uiteenlopende bestemmingen; ook transport en opslag kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben op de verschillende locaties namelijk betrouwbare partners. De opslag van de goederen op de plaats van bestemming valt dus tevens onder onze diensten. U kunt hierbij kiezen voor opslag voor een langere periode of voor opslag voor een korte periode. Onze opslagplaatsen zijn volstrekt veilig en wij werken zeer efficiënt. Een voorbeeld. U bent ondernemer. U handelt in citroenen en deze wilt u gekoeld naar diverse bestemmingen in Europa brengen. Wij kunnen dit met onze speciale vervoersmiddelen regelen. Ook hebben wij containers tot onze beschikking die zeer geschikt zijn voor het vervoer van grote ladingen naar diverse bestemmingen. Transport van andere producten kunnen wij van rugo.nl ook regelen. Het gaat er ons niet om wat voor producten u wilt verplaatsen; het gaat er ons alleen maar om dat het vervoer van uw handelswaar naar de verschillende bestemmingen voor transport ook goed verloopt en dat u op ons kunnen rekenen als uw logistieke partner. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Laat ons weten wat de bestemmingen zijn. Transport is bij ons in goede handen. Dat is dan ook het gevoel dat mensen en bedrijven die op zichzelf staan graag willen hebben. Zij willen er van op aan kunnen dat wanneer zij hun producten naar andere landen laten vervoeren, dat deze ook op een goede, snelle en efficiënte manier op de plaats van bestemming aankomen. Veiligheid van transport en opslag staat bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel. Voor meer details en specifieke informatie over bestemmingen of transport; vraag een offerte aan of neem contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn