Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Autoschade in Amersfoort

Autoschade in AmersfoortAfgelopen maand ging ik met mijn zoontje een week langs bij mijn vader in Amersfoort. Een aantal jaar geleden verhuisde mijn vader naar Amersfoort, omdat zijn vriendin hier woont. Hij wilde graag weer een nieuwe relatie in zijn leven en vond die hier. Mijn vader was al jaren alleen en ik ben erg blij voor hem, nu heeft hij weer iemand om dingen mee te delen. Hij leerde zijn vriendin kennen op een verjaardag van mijn oom. Daarna zagen ze elkaar nog een aantal keren bij mijn oom en tante. Volgens mijn vader was er meteen een connectie en waren ze veel met elkaar aan het praten. Daarna besloten ze een keer wat te gaan drinken en zo begon de relatie. Ik bezocht mijn vader veel toen hij nog in de buurt woonde, maar dat is natuurlijk heel anders dan een relatie. Door zijn verhuizing wonen wij nu ver uit elkaar, dus ik kan niet meer even langs met mijn zoontje. Dit vind ik best wel jammer. Ik vind het belangrijk dat mijn zoontje een goede band heeft met mijn vader. Mijn vader is een goede opa en deed vaak veel leuke dingen met mijn zoontje. Aangezien we mijn vader al een tijdje niet meer gezien hadden, leek het ons een goed plan om wat langer op bezoek te gaan. Mijn vader vond dat een goed idee en stelde voor, dat wij tijdens de schoolvakantie bij hem en zijn vriendin zouden blijven. We hadden een aantal leuke dingen in de planning voor die week, maar toen ik de eerste dag wegreed van zijn huis raakte ik een paaltje. Ik heb al een tijdje geen autoschade meer gehad en dit was erg dom. Ik had de autoschade kunnen vermijden, omdat ik was afgeleid. Mijn zoontje vroeg iets, waardoor ik even niet opletten en toen raakte ik het paaltje. De autoschade was niet ernstig, maar ik wilde het wel meteen laten repareren.

Autoschade laten herstellen bij schadeherstelhamers.nl

Ik vroeg mijn vader of er een garage in de buurt was, die de autoschade kon herstellen. Hij zei dat hij een tijdje geleden een kleine deuk had en die had laten repareren bij schadeherstelhamers.nl. Hij was erg tevreden over dit bedrijf, want ze waren snel klaar en de reparatie was niet duur. Achteraf zag je niets meer van de deuk in zijn auto. De schade aan mijn auto was groter dan alleen een klein deukje, maar het leek mij een goed idee om contact met ze op te nemen. Ik belde het bedrijf op en vertelde ze over mijn autoschade. Ik kon gelijk langskomen om het te laten repareren. Bij aankomst bekeken ze snel mijn auto en maakte een schatting over de kosten en de reparatietijd. Wij zouden tot het einde van de week blijven, dus het was niet erg dat het een aantal dagen zou duren. De inschatting van de kosten viel mij erg mee, ik had het duurder verwacht.

Weer als nieuw

Een aantal dagen later werd ik opgebeld dat de auto klaar was. De autoschade was gerepareerd en ik kon de auto ophalen. Bij aankomst zag ik meteen dat je niets meer kon zien van de schade. Ze vertelden me wat ze allemaal gedaan hadden en hadden veel werk aan het herstel. Uiteindelijk waren de kosten iets lager dan ze hadden verwacht, hier was ik natuurlijk erg blij mee. Voor het herstellen van autoschade in Amersfoort ga je naar Hamers Autoschadeherstel

  • Mijn auto was weer als nieuw na de reparatie
  • De kosten van de reparatie waren voordeliger dan ik had verwacht
  • Binnen een paar dagen was de auto klaar
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn