Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Betaalbare tamponprint laten maken

Het klinkt misschien een beetje als een vreemde naam, een tamponprint. Maar als u zich erin verdiept zult u er achter komen dat het een heel normale en veelgebruikte manier is om op objecten die een afwijkende vorm hebben te drukken. Het maken van een tamponprint werkt namelijk als volgt. Een flexibele cilindervormige stempel, die wij ook wel een tampon noemen, plaatsen we in een soort van mal. Hier kunnen wij een patroon of bijvoorbeeld letters en woorden in vormen. De tampon neemt vervolgens de inkt op waarna deze kan worden gebruikt om te drukken op voorwerpen die bijvoorbeeld rond zijn of vreemde hoeken hebben. Een tamponprint is dus een ideale methode om afbeeldingen of teksten te drukken op bijvoorbeeld pennen en sleutelhangers die niet via een andere printmethode kunnen worden bedrukt. Wij bij VK Print weten als geen ander hoe je met gebruik van de tamponprint prachtige afdrukken kunt maken op objecten die veel andere bedrijven niet kunnen bedrukken. Of de producten nou gebogen zijn of bijvoorbeeld een onregelmatige vorm hebben, dat maakt niks als uit wij de tamponprint methode gebruiken. Wij kunnen daardoor bijna alles wat u maar wilt snel en voor een scherpe prijs voor u bedrukken. Een ander groot voordeel van het gebruiken van tamponprint om te bijvoorbeeld reclameteksten en andersoortige informatie te drukken op diverse producten is dat de druk zeer scherp is. De tamponprint methode is namelijk zeer accuraat en kan veel meer details weergeven dan wanneer er gebruikt zou worden gemaakt van bijvoorbeeld zeefdrukken. Wanneer u voor uzelf of voor bijvoorbeeld uw bedrijf op zoek bent naar een partner die uitermate goed de tamponprint techniek beheerst dan hoeft u bij deze niet verder te zoeken. Wat voor objecten of materialen u ook wilt laten bedrukken, u kunt er zeker van zijn dat wij dit op een prachtige manier voor u kunnen doen. Wij bij VK Print zijn als geen ander ervaren met het drukken van diverse producten en wij kunnen u daarom in bijna alle gevallen snel helpen. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat voor u een prachtige tamponprint kan maken, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Druk meerdere kleuren met de tamponprint

Het gebruik van een tamponprint is ook zeer handig wanneer er meerdere kleuren gebruikt moeten worden voor het bedrukken van een bepaald object. In dit geval is het vaak zeer voordelig om gebruik te maken van deze methode. Overigens kunt u uiteraard ook bij ons terecht als u gebruik wilt maken van een andersoortige drukmethode. Wij zijn thuis is bijna alles wat u maar kunt bedenken. Hier volgt een klein overzicht van de verschillende drukmethoden die wij beheersen:

  • Vlakzeefdruk
  • Textieldruk
  • Rondzeefdruk
  • Foliedruk

Maar ook voor bijvoorbeeld transferdruk en blinddruk kunt u bij ons terecht. Bovendien zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, of u nou voor de tamponprint kiest of iets anders. Wij verzorgen indien u dit wilt alles, van het ontwerp tot de uitvoering en verzending en alles wat daar tussen ligt. Wat u ook maar wilt bedrukken en voor welk doeleinde u dit ook maar wilt gebruiken, u kunt er zeker van zijn dat wij van VK Print u op een professionele manier kunnen helpen. U heeft de artikelen bovendien vaak al binnen enkele dagen in huis, afhankelijk van de hoeveelheid uiteraard. Wij denken graag met u mee, ook als u zelf niet zoveel verstand heeft van wat de verschillende drukmethoden, zoals tamponprint, u kunnen bieden. Neem daarom gerust contact met ons op als u overweegt iets te laten drukken en wij kunnen u snel vertellen wat ongeveer de kosten zullen zijn en welke drukmethode, zoals bijvoorbeeld de tamponprint, hier de beste methode voor is. Onze specialiteit is het bedrukken van ongewone materialen en vormen, dus ook als u op zoek bent naar een partner die ongebruikelijke objecten kan bedrukken dan kunt u gerust bij ons aankloppen. Op onze site kunt u een groot overzicht vinden van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden, dus neem hier vooral een kijkje als u geïnteresseerd bent om gebruik te maken van onze diensten.

Scherpe prijzen en een uitstekende service

Omdat wij al meer dan 20 jaar in het drukbranche werken kunt u er gerust van uit gaan dat wij alleen de beste methoden, zoals tamponprint, gebruiken en goed weten hoe we iets op een zo goed mogelijke manier kunnen bedrukken. Wij hebben al vele verschillende producten voorzien van een prachtige print en doen dit ook graag voor u of voor uw bedrijf. Of het nou gaat om het bedrukken van zaken als linnen tasjes of het personaliseren van pennen en notitieboekjes, wij zorgen er voor dat het er prachtig uit komt te zien en zijn hierin bovendien zeer scherp geprijsd. Het maakt ons niet uit of u nou tien of 500 producten wilt laten bedrukken, wij zorgen er altijd voor dat we u goed helpen. Als u bijvoorbeeld een vreemd object wilt laten bedrukken dan zorgen wij er voor dat dit er door het gebruik van een tamponprint prachtig uit komt te zien. Wij van VK Print helpen u graag door het gehele proces heen en zullen overal rekening houden met uw wensen zodat het product er altijd zo uit komt te zien als u zelf wil. Neem een kijkje op onze site en neem contact met ons op als u interesse heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn