Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Bijzondere trouwring in Utrecht vinden

Mijn man en ik hebben een paar weken terug besloten onze trouwgelofte opnieuw af te leggen. We hebben roerige tijden meegemaakt de afgelopen jaren en daarin steeds voor elkaar gekozen. Dat wilden we vastleggen en vieren met een nieuwe trouwceremonie. Hiervoor wilden we niet onze originele trouwringen gebruiken maar een nieuw, bijzonder paar trouwringen kopen. We zijn op zoek geweest naar de perfecte trouwring in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Je zou denken dat je wel een mooie trouwring in Utrecht of een van die andere steden zou kunnen vinden maar we vonden niks waar we echt blij van werden. Toen besloten we op zoek te gaan naar een juwelier waar we zelf onze ringen konden ontwerpen.

Zelf trouwring in Utrecht ontwerpen

We wilden dus onze trouwring zelf ontwerpen, het liefst in Utrecht, waar we wonen. Dat bleek echter ook al heel lastig te zijn. Toen besloot mijn man maar eens online te kijken bij welke juweliers dit allemaal mogelijk was. We vonden al snel een zaak in Doetinchem die ons aansprak. Via juwelierdetijd.nl konden we zien welke bestaande ringen ze aanboden, maar lazen we dus ook dat we zelf iets konden ontwerpen. Dat was beter dan de beste trouwring in Utrecht tot nu toe. Daarom hebben we ervoor gekozen zelf onze ring te ontwerpen via Juwelier de Tijd. Dan maar geen trouwring uit Utrecht, dachten we. Het voordeel van zelf ontwerpen was dat we keuze hadden in:

  • Stijl
  • Formaat
  • Materiaalgebruik 

We konden uiteindelijk twee ringen laten maken die in elkaar passen. Dat vonden we zo symbolisch en mooi dat we direct voor dat idee vielen. Het hielp ook wel dat de medewerker van de juwelier zo meedenkend was. Het is immers best lastig zelf een trouwring te ontwerpen als je dat nog nooit hebt gedaan. Ik vond het een bijzonder proces, en ik denk dat ik een bestaande trouwring uit Utrecht toch echt minder leuk had gevonden. Als ik er nu op terug kijk ben ik blij dat we geen gewone trouwring in Utrecht hebben uitgezocht maar de moeite hebben genomen om in Doetinchem zelf aan de slag te gaan. Iedereen die echt een bijzondere ring zoekt kan ik aanraden dit te overwegen. Niemand anders loopt rond met jouw trouwring in Utrecht, en bovendien is het samen ontwerpen ook nog eens heel leuk om te doen. Echt een mooie ervaring, zo vlak voor onze tweede bruiloft. 

Nieuwe materialen

Ik wist helemaal niet dat je tegenwoordig ook bijzondere materialen kunt gebruiken voor het ontwerpen van een trouwring. Mijn man en ik hebben gekozen voor een gouden ring met een steen, maar het is dus ook mogelijk iets van titanium te laten maken. Er zijn bij Juwelier de Tijd allerlei stijlen te zien en te ontwerpen. Wij zijn enigszins van de oude stempel, maar ik denk dat iedereen wel een mooie ring zou kunnen vinden bij deze juwelier. Bovendien is het ook mogelijk om iets in de ring te laten graveren, soms zelfs voor niets. Dat was zeker niet het geval geweest als we hadden gekozen voor een trouwring uit Utrecht. Ik denk dat we dan het volle pond hadden betaald. Later hoorden we dat deze zaak heel goed aangeschreven staat. Ik snap wel waarom! Ook op zoek naar een bijzondere trouwring in Utrecht? Kijk eens wat verder en stap binnen bij Juwelier de Tijd. Via juwelierdetijd.nl is te zien waarom dat een absolute aanrader is, want wie eenmaal het ruime aanbod gezien heeft hoeft echt nergens anders meer heen voor een mooie trouwring in Utrecht.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn