Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Bloemengroothandel

Ben jij een kweker van bloemen? Dan kun jij natuurlijk heel goed een goede bloemengroothandel gebruiken om jouw producten af te zetten. Het lukt je immers niet zelf om alles wat jij kweekt kwijt te raken aan bloemenwinkels, dan zou jij heel veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden van contacten met alle afnemers. Laten we eerlijk zijn, dat zou in de weg gaan zitten van het telen van jouw gewas. Bovendien is dit natuurlijk ook niet je sterkste kant, je kunt dit beter overlaten aan een echte specialist. Een goede bloemengroothandel zorgt ervoor dat de beste kwaliteit bloemen ingekocht worden, zodat zij deze weer door kunnen verkopen aan diverse winkels. Dat scheelt jou als kweker heel veel werk, je hoeft dan immers alleen maar contact te hebben met één persoon om al jouw producten af te kunnen zetten. Op die manier kun jij je richten op het telen van jouw gewas, op het verbeteren ervan en het zo goed mogelijk afleveren. Ieder heeft immers zijn eigen kwaliteit en die van jou is een mooie bloem kweken, een bloemengroothandel daarentegen is juist weer gespecialiseerd in het verkopen van de producten aan andere zaken.

Inkopen via bloemengroothandel

Maar een bloemengroothandel doet natuurlijk niet alleen aan inkoop, alles wat zij inkopen verkopen zij ook weer door. Ben jij een lokale bloemenwinkel, heb je een marktkraam met deze producten of heb je een ander soort winkel waarin je ook wat boeketten verkoopt? Dan heb je natuurlijk een adres nodig waar je dit in kunt kopen. Je hebt geen tijd om bij allerlei verschillende telers langs te gaan om daar steeds een klein aantal in te slaan. Dat is voor jou veel te omslachtig en bovendien zitten bloemenkwekers er natuurlijk ook niet op te wachten dat er steeds iemand bij hen aanklopt voor een kleine hoeveelheid producten. Bij een bloemengroothandel kun je in één keer alles bestellen wat jij nodig hebt. Of dit nu om heel grote hoeveelheden gaat of om een wat kleinere afname, zij kunnen jou altijd helpen. Ook kun je bij hen terecht voor verschillende bloemensoorten. Zo kun je jouw inkoop zo divers maken als jij zelf wilt. Voor het maken van gemengde boeketten is het natuurlijk nodig om over verschillende bloemsoorten te beschikken en dat kun je via de bloemengroothandel uitstekend regelen! Niet alleen voor telers, maar ook voor winkels zijn zij dus de juiste plek om contact mee te hebben.

MAG import export

Nu is Nederland natuurlijk een belangrijke plek als het aankomt op het importeren en exporteren van deze producten en het is dan ook niet verwonderlijk dat je hier een uitstekende bloemengroothandel als MAG import export kunt vinden. Een paar kenmerken van dit bedrijf:

  • zij kopen enkel de beste kwaliteit in
  • zij importeren uit onder meer Afrika
  • ze exporteren door heel Europa
  • zij zijn gevestigd in FloraHolland Aalsmeer

Als jij iets inkoopt op dit gebied, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het van een hoge kwaliteit is. Niets is immers zo vervelend als van je klanten te moeten horen dat een boeket maar heel kort gestaan heeft. Koop je in bij deze bloemengroothandel, dan kun je er zeker van zijn dat je een goede aankoop doet. Verkoop jij juist aan hen, dan kun je er op rekenen dat zij de beste afzetadressen weten te vinden voor jouw producten. Zoals gezegd exporteren zij door heel Europa, maar hun voornaamste afzetmarkt bevindt zich in Frankrijk. Wil jij meer weten over deze bloemengroothandel? Neem dan gerust eens contact met hen op, de mensen van MAG import export staan jou graag te woord om je te vertellen over de mogelijkheden die zij kunnen bieden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn