Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Boekhouder Rotterdam

Sadienstverlening - boekhouder rotterdamVoor al uw soorten administratie kunt u bij Stuurman Administratieve Dienstverlening terecht, en dus staan wij ook voor u klaar als boekhouder in Rotterdam. Met ons plaatselijke kantoor in Rotterdam kunnen we lokaal diensten leveren, zodat u dichtbij uw boekhouder in Rotterdam werkt. Dat maakt de lijntjes kort en de communicatie snel en duidelijk. Wij komen graag bij u langs, zodat we alles persoonlijk toe kunnen lichten. Dat is het voordeel van een lokaal kantoor, gecombineerd met de expertise en ervaring van een groot landelijk netwerk. Wij zijn de boekhouder in Rotterdam bij uitstek, waar we u persoonlijk en vakkundig kunnen helpen met uw boekhouding. Heeft u vragen of heeft u interesse, maak dan geheeld vrijblijvend een afspraak. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken. Wilt u misschien de gehele boekhouding door ons laten doen, of maar een klein gedeelte? Bij Stuurman Administratieve Dienstverlening is alles mogelijk.

De boekhouder Rotterdam met persoonlijk contact

Stuurman Administratieve Dienstverlening is het beste te karakteriseren als persoonlijk. Wij hebben graag contact met onze klanten en willen weten wat er gebeurt in hun bedrijf. Een goed klantencontact is volgens ons essentieel. Daarom komen we graag bij u langs, zodat we samen kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Doordat wij een boekhouder in Rotterdam zijn is het geen probleem om bij u langs te gaan in de regio Rotterdam. En niet alleen voor de eerste afspraak komen we bij u langs, maar zo vaak als u dat prettig vindt. Het is tenslotte uw boekhouding en het is belangrijk dat u op de hoogte blijft. Persoonlijk contact is belangrijk, maar als u opzoek bent naar een boekhouder in Rotterdam dan wilt u allereerst natuurlijk een boekhouder met verstand van zaken. U moet ervan op aan kunnen dat de boekhouding nauwkeurig en goed gebeurt, zonder dat u daarbij veel hoeft te doen. Bij Stuurman Administratieve Dienstverlening kunnen we u al die zaken bieden. Wij nemen bijna al uw werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen bedrijf, want dat is tenslotte uw specialiteit. Laat ons maar zorgen maken over de boekhouding, want dat doen wij tenslotte al jarenlang. Maar alleen een goede boekhouding is niet genoeg, vindt Stuurman Administratieve Dienstverlening. Door goed contact met uw boekhouder, in Rotterdam of waar dan ook, ontstaat er een vertrouwensband. Deze vertrouwensband zorgt ervoor dat u erop aan kunt dat uw boekhouder goed zijn werk doet en dat de boekhouding klopt. Maar nog belangrijker is dat uw boekhouder u ook adviezen kan geven. Stuurman Administratieve Dienstverlening is de boekhouder in Rotterdam die gespecialiseerd is in de juiste combinatie van boekhouding en advieswerk. Doordat onze boekhouders goed op de hoogte zijn van waar de geldstromen binnen uw bedrijf bevinden zij zich in de ideale positie om hierover te oordelen. Dat vraagt echter wel dat u nauw samenwerkt met uw boekhouder, en dat uw boekhouder veel weet over uw bedrijf. En dat is waar Stuurman Administratieve Dienstverlening zo uniek in is: doordat onze boekhouder in Rotterdam gewoon bij u langs komt, weet hij alles over uw bedrijf. Wat uw sterke punten zijn, hoe u werkt en nog veel meer. Hij combineert dat dan met zijn kennis van boekhouding om tot een goed advies te komen, waar u dan door kunt groeien. Doordat u uw boekhouder uit Rotterdam van Stuurman Administratieve Dienstverlening goed kent, weet u zeker dat dit advies goed gegrond is. Dat is het grote voordeel van de lokale en persoonlijk aanpak van Stuurman Administratieve Dienstverlening.

Veelzijdige boekhouder in Rotterdam

Als boekhouder in Rotterdam zijn wij enorm veelzijdig en van alle markten thuis. Dat betekent dat we onze weg weten in uw BTW aangifte, kwartaal- en jaarrapportages en indien gewenst realtime inzage in uw financiële positie. Samen met u kunnen wij kijken naar hoeveel facturen u nog open heeft staan, of wat uw omzet was de afgelopen maand. Samen met u kunnen we desgewenst ook een advies uitbrengen, zodat u direct kunt handelen met de nieuwe informatie. Hier zijn wij uniek in als boekhouder in Rotterdam: we vinden het belangrijk dat we niet alleen uw boekhouding doen, maar daar ook een advies aan kunnen hangen. Samen met u kunnen we ook kijken naar de structuur van uw boekhouding. Vaak is hier nog winst te behalen, door uw boekhouding efficiënter in te delen. Dat bespaart u veel tijd, energie en geld. Bent u dus opzoek naar een boekhouder in Rotterdam die u kunt helpen? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak bij Stuurman Administratieve Dienstverlening, zodat wij u alles kunnen vertellen over onze werkwijze. Maar niet alleen advisering is een van onze specialiteiten. Wij werken ook veel voor particulieren, eenmanszaken en ZZP-ers. Deze groep ondernemers is vaak druk en heeft weinig tijd voor de boekhouding, terwijl juist de boekhouding essentieel is in deze gevallen. Door het geld goed in kaart te brengen weet de ZZP-er precies wat hij wel en niet kan doen, en waar de mogelijkheden liggen. Onze boekhouder in Rotterdam biedt ook diensten aan voor deze groep, tegen speciale tarieven. Zo kunt u als ZZP-er u bezighouden met wat u uniek maakt als bedrijf, terwijl wij uw boekhouding voor onze rekening nemen. Deze combinatie tussen kleine zelfstandige en boekhouder staat in Rotterdam als enorm prettig en effectief bekend en is dus zeker een aanrader als u als zelfstandige opzoek bent naar een boekhouder in Rotterdam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn