Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Boodschappentassen bedrukken

Het was eigenlijk voor veel mensen al een goede gewoonte om zelf een boodschappentas mee te nemen als zij naar de supermarkt gingen, maar sinds het verbod op plastic tassen is dat het helemaal. Boodschappentassen bedrukken met jouw logo en uitdelen als relatiegeschenk of give-away is dan ook een goede keus. Als je kijkt naar mogelijkheden om reclame te maken voor jouw bedrijf, dan heb je natuurlijk veel verschillende opties. Je kunt advertenties plaatsen, folders verspreiden en reclamespotjes uit laten zenden. Een voordelige en doeltreffende manier van jouw bedrijf promoten is het uitdelen van give-aways of relatiegeschenken en boodschappentassen bedrukken met jouw naam of bedrijfslogo is daarbij een van de mogelijkheden. Het voordeel van het kiezen voor het weggeven van dergelijke geschenken, is dat je veel effectiever mensen bereikt. Folders gooien velen weg zonder deze te lezen, bij reclamespotjes is het altijd maar afwachten of jouw doelgroep op dat moment wel luistert of kijkt en bij advertenties loop je altijd het risico dat mensen er overheen lezen. Bij relatiegeschenken geef je iets weg aan mensen die op de een of andere manier al interesse hebben getoond in jouw onderneming en zo bereik je dus meteen jouw doelgroep. Een van de manieren om dit te doen, is dus door te kiezen voor boodschappentassen bedrukken.

Boodschappentassen bedrukken goede keus voor give-away

Waarom is boodschappentassen bedrukken nu zo’n goede keus als je op zoek bent naar leuke give-aways? Dat heeft te maken met verschillende punten. In de eerste plaats is het natuurlijk zo dat het hier om relatief goedkope producten gaat en ook bedrukking ervan niet duur hoeft te zijn. Zo ben je dus niet heel veel geld kwijt aan deze geschenken. In de tweede plaats is boodschappentassen bedrukken een goede optie omdat het hier gaat om een product dat iedereen met regelmaat gebruikt en niet alleen binnenshuis, maar vooral buitenshuis. Dat is een belangrijk punt om in het oog te houden bij het kiezen van relatiegeschenken. Als mensen het product dat jij weggeeft nooit gebruiken, dan komen zij ook niet weer in aanraking met jouw bedrijfsnaam en dat is natuurlijk wel wat jij wilt bereiken hiermee. Doordat tassen bovendien buitenshuis gebruikt worden, zien ook anderen jouw bedrijfsnaam hier op staan en dat heeft zeker positieve gevolgen voor de naamsbekendheid van jouw onderneming. Zo kun je dus ook mensen bereiken die jouw bedrijf nog niet kennen en hun interesse daarvoor wekken. Dat maakt boodschappentassen bedrukken dus tot een heel goede keus.

JM Promotions levert diverse shopping bags

Wil jij boodschappentassen bedrukken laten voor jouw give-away? Dan is JM Promotions hiervoor een uitstekend adres. Zij bieden deze producten tegen zeer voordelige prijzen aan, zodat jouw reclamemateriaal niet te duur uitvalt. Je kunt bij hen bovendien kiezen uit verschillende varianten tassen, zoals:

  • supermarkttassen
  • goedkope boodschappentassen
  • extra grote tassen
  • boodschappentassen met rits

Ook voor de bedrukking kun je bij hen kiezen uit verschillende opties. Je kunt kiezen voor een tekst of afbeelding in slechts één kleur, maar ook vier kleuren zijn mogelijk en zij bieden zelfs full colour bedrukking aan. En ook wat betreft de kleur van de tassen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bij hen heb je dus veel verschillende opties voor het boodschappentassen bedrukken en zij kunnen dus altijd wel een ontwerp leveren dat helemaal past bij jouw wensen en jouw budget. Ben jij benieuwd naar de opties en naar de kosten? Neem dan eens een kijkje op hun website of vraag vrijblijvend een offerte bij hen aan. Je zult zien dat JM Promotions echt een heel goede keus is als jij boodschappentassen bedrukken wilt laten om als give-aways weg te geven!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn