Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Coach Den Bosch zoeken en vinden

Bij het Groeiatelier werken wij met coaches die samen met jou gesprekken zullen voeren die het leven zullen verbeteren. Veel mensen lopen na het afstuderen tegen bepaalde gevoelens van onrust en vaak ook van ontevredenheid aan. Ze hebben een prettige studententijd achter de rug, die zich toch vooral liet kenmerken door veel vrijheid en een zogenaamde ‘lang leven de lol’ mentaliteit. Natuurlijk geldt dat laatste niet voor iedereen, maar voor de mensen die de dertig naderen geldt wel dat er een nieuwe fase van het leven aanbreekt en dat kan soms best wel eens beangstigend zijn. Keuzes maken die gaan over wat je in de toekomst wel en niet zal doen; het is best wel spannend. Iemand die je daar goed bij kan helpen is een ervaren coach. Den Bosch is de plek waar veel van onze coaches werken met succes. Het Groeiatelier werkt echter met diverse coaches in heel Nederland. Ben je op zoek naar een coach Den Bosch, Arnhem of Amsterdam? Dan zoek je op coach plus plaatsnaam en kies je voor de coaches van het Groeiatelier. Wij richten ons op precies de problematiek waar veel jongelui na het afstuderen tegenaan lopen. De gedachten verhelderen is belangrijk voor mensen die zich zorgen maken en als gevolg van deze zorgen eigenlijk helemaal gestopt zijn met het maken van keuzes. Dergelijke dilemma’s worden ook wel eens omschreven als ‘dertigers dilemma’ maar er moet voor gewaakt worden dat er rond dit dilemma niet een gemakzuchtige toon ontstaat, want dergelijke dilemma’s kunnen iemand daadwerkelijk somber maken en er moet dan ook met aandacht naar deze problemen worden gekeken. Dat kan met een ‘coach Den Bosch’ van het groeiatelier. Herken je onderstaande problemen?

  • Ik weet niet wat de volgende stap in mijn carrière moet zijn.
  • Ik ben vaak moe en lusteloos als ik denk aan de toekomst.
  • Ik vind het moeilijk om knopen door te hakken.
  • Ik ben niet tevreden met mijn huidige situatie.
  • Ik maak me vaak zorgen om de toekomst en de veranderingen.

Coach Den Bosch; praat

Kies voor een coach Den Bosch als je in deze omgeving woont en je herkent in een of meerdere van de bovengenoemde uitspraken. De coaches die in Den Bosch werkzaam zijn kunnen met je rond de tafel gaan zitten. Tijdens het kennismakingsgesprek met de coach, zal hij of zij in kaart proberen te brengen waar de onrust of de gevoelens van ontevredenheid vandaan komen. Wat doet een coach precies? Dertigers kampen vaak met bepaalde specifieke problemen. Ze vinden het moeilijk dat het leven zoals het was is afgelopen. Vaak hebben ze heimwee naar goede oude tijden waarin het leven nog ongecompliceerd was en er minder verantwoordelijkheid te dragen was. Een coach gaat met deze mensen in gesprek en probeert taal te geven aan de problematiek. Mensen die na de studie gaan werken, lopen ook vaak na enige tijd aan tegen gevoelens van ontevredenheid aan. De vraag: ‘is dit mijn toekomst?’ wordt vaak gesteld. Werken en verantwoordelijkheid dragen voor het eigen leven is niet voor iedereen even makkelijk. Wie kan daar bij helpen? Een coach! Den Bosch is de omgeving waar je zoekt naar een coach? Zoek dan niet verder en kies voor onze coach. Den Bosch is echter niet de enige plek waar wij werken. Wij hebben ook coaches in andere steden zoals Amsterdam en Arnhem. Het is handig om wanneer je woonachtig bent in Den Bosch of de omgeving van Den Bosch, te kiezen voor ‘coach Den Bosch’ op de website. Maak snel een afspraak om kennis te maken. Of het klikt tussen de coach en cliënt is een persoonlijke zaak. Je merkt dat vaak meteen. Wij raden iedereen altijd aan om er voor te zorgen dat het goed voelt om met de coach te praten. Als het tussen jou en de coach niet klikt, zoek dan een andere coach. Den Bosch is de plek waar u terecht kunt bij verschillende coaches. Maak een afspraak als u wilt weten waar en wanneer u bij een van onze coaches terecht kunt

Je goed voelen

Iedereen wil zich graag goed voelen. Maar het leven kan soms moeilijk zijn. We krijgen vroeg of laat allemaal te maken met verlies en teleurstelling. Het is de kunst om deze teleurstellingen te dragen door de gevoelens van pijn en verdriet ook te dragen en door te maken. Verdringing is niet goed en op den duur zal je tegen de eigen beperkingen aanlopen. Niet alleen krijgen we in het leven te maken met verlies en teleurstelling, ook hebben we te maken met verschillende levensfases waarbij bepaalde thematiek vaak een rol speelt. Thematiek van mensen die net zijn afgestudeerd komt vaak overeen. De leeftijd dertig is best lastig, want de keuze die je nu maakt hebben gevolgen voor de toekomst en leggen je leven soms ook voor een groot deel vast. Sommige mensen vinden dat een angstige gedachte. Zij lopen vast in het proces en kunnen een gesprek gebruiken waarin dingen weer worden verhelderd. Bij het groeiatelier kunnen wij je helpen aan een goede coach Den Bosch, Amsterdam of Arnhem; je kunt in verschillende delen van het land bij ons terecht. Maak een afspraak en dan gaan we aan de slag met de thematiek die op het moment voor verwarring en onrust in je leven zorgt. Het scheppen van duidelijkheid is het doel. Dat doe je samen met de coaches van het Groeiatelier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn