Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Comfortabel op vakantie door online een visum voor Turkije aan te vragen

Het is elk jaar weer een hele happening; de vakantie. Het begint allemaal leuk en aardig, het nadenken over de vakantie en het bekijken van de verschillende aanbiedingen. Daarna volgt het speuren naar de beste aanbiedingen tot op je opeens de perfecte vakantie hebt gevonden. Soms is het onvoorstelbaar hoeveel geluk je kunt hebben met een vakantie. Soms heb je een 4 of 5 sterren hotel in een prachtige omgeving vlak bij het strand voor nog geen 300 euro per persoon. Het is al een hele sport om die aanbiedingen te vinden. Maar als je eenmaal de perfecte vakantie gevonden hebt, dan voel je de vakantie kriebels al in je buik. Je waant je eigenlijk al in Turkije voordat je er goed en wel bent. Jammer is het dan ook dat je nog zo lang moet wachten, want je boekt natuurlijk vaak al in de winter. Aan de andere kant is het maar goed ook, want op deze manier kun je lang genieten van de voorpret. Zolang je nog niets hoeft te regelen kun je lekker wegdromen en je voorstellen hoe het zal zijn als je eenmaal op de plaats van bestemming bent. In je hoofd is het altijd mooi weer, de temperatuur is perfect, de drank en het eten is elke dag weer zalig, je bent nooit vermoeid, je slaapt perfect, kortom, tijdens de voorpretperiode is de vakantie 100% perfect. Die perfectie wordt al snel minder als de realiteit weer toeslaat. Zo moet je, als je naar Turkije gaat, van alles regelen waaronder een visum. Gelukkig kun je in deze tijden van technologische vooruitgang online een visum voor Turkije aanvragen. Het moge duidelijk zijn dat wanneer je online een visum voor Turkije aanvraagt, je een stuk minder aan je hoofd hebt op het moment dat je gaat vliegen. Het is namelijk een heel gedoe als je in Turkije op het vliegveld zelf nog eens een visum moet zien te regelen. Je kunt de vergelijking zelf wel maken. Als je thuis vanuit de woonkamer online een visum voor Turkije aanvraagt, dan kun je dat doen met een kopje koffie zonder enige vorm van stress of hectiek. Vergelijk deze situatie van het online visum voor Turkije aanvragen nu met de situatie als je ter plaatse op het vliegveld een visum moet aanvragen. In plaats van een oase van rust en een kopje koffie heb je te maken met een immense mensenmassa die allemaal tegelijk een visum willen, je moet ter plekke contant betalen en je moet ter plekke het aanvraagformulier invullen. Je bent dus in ieder geval een uur verder voordat je überhaupt naar de douane kan.

Waar kan ik een online visum voor Turkije aanvragen

Als je het bovenstaande zo leest, dan is er waarschijnlijk weinig voor nodig om je nog verder te overtuigen om online een visum voor Turkije aan te vragen. Het volgende obstakel waar je dan natuurlijk wel tegen aan loopt is waar je dan een online visum voor Turkije kunt aanvragen. Eén van de beste, meest betrouwbare en tevens veilige websites waar je online een visum voor Turkije kunt aanvragen is onlinevisum-turkijke.nl. Via deze handige website kun je in drie eenvoudige stappen online je visum voor Turkije aanvragen.

  1. Het online visum Turkije aanvraagformulier invullen
  2. Eenvoudig en online je visum betalen via iDEAL
  3. Je online visum voor Turkije thuis ontvangen via post of email

Je ontvangt je online visum voor Turkije binnen 24 uur. Een online visum is 6 maanden geldig. Je kunt dus ruim van te voren een visum aanvragen. Met een online visum voor Turkije kun je maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Dat is dus ruim voldoende als je op vakantie gaat naar Turkije. Tenzij je 3 maanden op vakantie gaat naar een land als Turkije, maar dat is niet erg waarschijnlijk. Daarnaast is het goed om te weten dat je dus wel tot maar liefst drie maanden in het land kunt verblijven met een online Visum Turkije.  Je kunt een visum bestellen voor 23,95. Dit is iets goedkoper dan wanneer je een visum direct op het vliegveld zou kopen. Dus als de hectiek je niets uitmaakt, dan zijn de kosten misschien een goede reden om toch te kiezen voor een online visum Turkije.

De vele voordelen van een online visum

Naast het gebrek aan hectiek en de goedkopere kosten, zijn er nog wel een paar andere voordelen te benoemen wanneer je een online visum voor Turkije aanvraagt. Een belangrijk voordeel is dat het aanvraagformulier in het Nederlands is. Dat is wel zo handig, want dat maakt het een stuk makkelijker om alles goed en naar waarheid in te vullen. Op het vliegveld in Turkije zal je niet een Nederlands aanvraagformulier hebben. Tevens heb je te maken met een professioneel team dat de aanvraagformulieren in behandeling neemt. Dat is wel zo fijn natuurlijk. Een ander detail is dat de website beveiligd is. Alles is dus zeer betrouwbaar. In plaats van dat je ter plekke contact moet betalen, kun je, wanneer je online een visum voor Turkije aanvraagt. Gewoon met iDEAL betalen. Je kunt gewoon digitaal betalen en dat is wel zo gemakkelijk. Je hoeft dan dus niet met Turkse valuta op zak te vertrekken naar Turkije. Hoewel je vaak ook wel met euro’s kan betalen, weet je het nooit helemaal zeker en daarom kun je alles beter van te voren regelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn