Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Conflict met je baas? Maak dan gebruik van een arbeidsrechtadvocaat

Als je in dienst treedt, dan heb je te maken met allerlei rechten en plichten. Jij hebt je dus te houden aan bepaalde regels, maar je werkgever natuurlijk ook. Dit wordt allemaal netjes opgeschreven in een arbeidscontract. Het kan echter voorkomen dat je terecht komt in een conflictsituatie. Op dat moment is er vaak geen oplossing te bereiken via een redelijk gesprek. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je opeens wordt ontslagen, zonder dat je per se iets verkeerds hebt gedaan. Nu is het soms zo dat een bedrijf vanwege financiële redenen geen andere keuze heeft en dus een bepaald deel van de werknemers moet ontslaan. Daar is helaas weinig aan te doen. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je wordt ontslagen zonder dat er een directe aanleiding is. Verder kunnen er allerlei andere zaken misgaan en in dat geval moet je je beroepen op je rechten. Maar natuurlijk ben je zelf geen advocaat en dus heb je niet altijd zicht op je rechten. In een contract staat alles heel algemeen beschreven, maar een contract dekt natuurlijk lang niet alles. Het arbeidsrecht is zeer omvangrijk en als je zeker wilt weten of je onheus bent bejegend of onterecht bent ontslagen, dan is het verstandig om een arbeidsrechtadvocaat in te schakelen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de expertise van Verweij Juristen. Het mooie aan een arbeidsrechtadvocaat van dit kantoor, is dat je eerst een vrijblijvend gesprek kunt aanvragen. Misschien zit iets je niet lekker, maar tegelijkertijd heb je geen idee of je inderdaad een punt hebt. Via een eerste gesprek kun je je situatie uitleggen aan de arbeidsrechtadvocaat. Deze kan dan op basis van jou input aangeven of je wel of niet een zaak hebt. Als blijkt dat er niets aan te doen is en dat je bijvoorbeeld volledig binnen het recht bent ontslagen, dan kun je het hoofdstuk afsluiten en op zoek gaan naar een nieuwe baan. Je bent dan geen onnodige kosten kwijt voor de arbeidsrechtadvocaat. Maar als na je verhaal blijkt dat je wel degelijk een zaak hebt, dan kun je dus vol vertrouwen de arbeidsrechtadvocaat inschakelen om je gelijk te halen. De arbeidsrechtadvocaat is uiteraard bekend met het arbeidsrecht en is dus prima in staat om je te assisteren.

De service van de arbeidsrechtadvocaat van Verweij Juristen

Mocht je gebruik willen maken van de diensten van Verweij Juristen, dan is het goed om te weten dat je altijd profiteert van scherpe tarieven. Een jurist kost vaak al snel 300 euro per uur. Een arbeidsrechtadvocaat van Verweij Juristen kun je al inhuren vanaf 89 euro per uur. Tevens kun je een prijsafspraak maken. In dat geval ontvangt de jurist een percentage van het bedrag dat je wilt terugvorderen. Veel contact gaat via de telefoon en het kantoor is bewust kleingehouden, zodat de prijs ook laag kan blijven. Verweij Juristen is dan ook een bescheiden kantoor waar je echt betaalt voor de expertise van de jurist en niet voor allerlei overige kosten die juristen vaak in rekening brengen.

De verschillende rechtsgebieden waar Verweij Juristen je bij kan helpen

Tot zover ging het steeds over het arbeidsrecht, maar de juristen van Verweij Juristen kunnen jou natuurlijk ook helpen bij allerlei andere zaken. Je kunt daarbij denken aan de volgende rechtsgebieden:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn