Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Containers bij KTK bestellen

De Nederlandse economie draait op de doorvoer en handel in talloze producten. De haven van Rotterdam vervoert elk jaar ruim 700.000 containers. De kans is aanwezig dat u als ondernemer ook handelt in producten die via het water of de weg worden vervoerd. Als u containers nodig hebt kunt u terecht bij KTK. KTK handelt in allerlei soorten containers die zowel op vrachtschepen als vrachtwagens kunnen worden vervoerd. Ook is KTK specialist in het leveren van producten die u kunt gebruiken bij het organiseren van uw afvalverwerking. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan persinstallaties of rolcontainers, maar ook aan complete systemen om uw afvalverwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. KTK biedt u een scala aan mogelijkheden omtrent logistieke oplossingen voor uw bedrijf. Laat u verrassen door kwaliteit en de diversiteit een containers die u bij KTK kunt krijgen. Op de website van KTK, http://www.ktk-containers.nl, ziet u welke containers er allemaal beschikbaar zijn. Zo kunt u de actuele voorraad raadplegen, maar ook zien welke materialen er in de loop der jaren zijn vervaardigd en afgeleverd door KTK. KTK is een van de gemakkelijkste bedrijven om snel containers bij te bestellen. Geen gedoe met ingewikkelde bestelprocedures. U kunt snel een eenvoudig diverse soorten containers bestellen, waaronder:

  • Perscontainers
  • Rolcontainers
  • Zeecontainers
  • Containers op maat

Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor diverse afdek- en takelsystemen zodat u altijd een container in huis haalt die past bij uw bedrijf en logistieke installaties. U kunt ook uw bestaande container laten aanpassen, door te kiezen voor extra versteviging of aanpassingen in de constructie. Ook zal KTK altijd zorgdragen voor de juiste veiligheidseisen en de benodigde materialen, zoals bijvoorbeeld beveiligingsstickers of klapnetten. Hierbij wordt ook gekeken naar de isolatie van de container, en indien wenselijk kan er ook een speciale coating worden aangebracht die de container beter beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze service wordt uitgevoerd in eigen beheer, zodat u zeker weet dat u ook hier de kwaliteit van KTK krijgt die u gewend bent. Ook als u speciale wensen heeft kan KTK ervoor zorgen dat deze ingewilligd worden. Hiervoor kunt u ten allen tijde contact opnemen met KTK. Een medewerker bespreekt dan samen met u wat er geregeld kan worden.

Voordelen van containers

Containers zijn ideaal om grote hoeveelheden spullen in te vervoeren. Bovendien zijn ze erg sterk en groot, waardoor uw goederen altijd veilig aankomen. Containers zijn goed te vergrendelen, waardoor derden niet ongewenst bij uw spullen kunnen komen. Daarnaast zijn ze extreem goed te stapelen op vrachtwagens of vrachtschepen. Afhankelijk van de grootte van het vrachtschip of de vrachtwagen kunt u grote hoeveelheden containers in één keer vervoeren. Dit is dan ook de reden dat containers op zeer grote schaal in de logistiek worden gebruikt. Ze kunnen bovendien ook over het spoor worden vervoerd middels goederentreinen. In allerlei opzichten zijn containers dus een essentieel onderdeel van bedrijven. Niet alleen om gefabriceerde producten mee te vervoeren naar afzetmarkten, maar ook om bijproducten op een efficiënte manier kwijt te raken. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan restproducten van plastic, verbrandingsproducten of etensresten. Deze kunnen, mits goed verpakt, ook goed worden vervoerd met containers. Deze producten kunnen bovendien de grondstoffen vormen voor andere bedrijven. Recyling is tegenwoordig een groot onderdeel van de productieketen van kleding, auto’s en meubels. Daarom is het belangrijk afval netjes en veilig te vervoeren. U wilt immers als ondernemer geen winst verliezen door uw afval op onjuiste wijze te vervoeren. KTK wil u er op wijzen dat ook met het vervoer en verwerken van afval geld te verdienen valt. Niet in de laatste plats is dit ook belangrijk om het milieu te ontzien. Zoals u op de website van KTK kunt lezen is duurzaamheid een van de speerpunten van KTK. U kunt er zeker van zijn dat u bij KTK niet alleen een kwaliteitsproduct ontvangt, maar dat bij het produceren hiervan ook rekening gehouden wordt met het milieu.

Profiteer van de beste service

KTK kan niet alleen veel voor u betekenen bij het leveren van containers, maar ook ervoor en daarna. U kunt met de speciale KTK service een beroep doen op monteurs die u kunnen adviseren over de juiste soort containers voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u uw producten laten controleren en onderhouden door deze monteurs. Zij staan altijd klaar om noodreparaties uit te voeren of een inspectie te doen. U kunt wat betreft inspecties bovendien aanspraak maken op een jaarlijkse inspectieronde. Daardoor bent u altijd verzekerd van veilig en goed werkend materiaal. Zeker in het geval van afvalverwerking is dit een noodzakelijk aspect van uw bedrijf. Als u niet meer in staat bent uw afval te verwerken kan dit ernstige gevolgen hebben voor de productie binnen uw bedrijf. KTK staat dan ook graag voor u klaar om deze problemen op voorhand al te verhelpen. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Hebt u advies nodig op het gebied van duurzaam produceren of afval verwerken? Ook dan kan KTK veel voor u betekenen. Op de website vindt u hierover meer informatie, alsmede manieren om medewerkers van KTK zo snel mogelijk te bereiken. U kunt bijvoorbeeld uw contactgegevens achterlaten op de website van KTK. Dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ook zelf een e-mail sturen met uw vragen over de producten van KTK. In alle gevallen wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen met u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn