Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

De beste hotelarrangementen in Overijssel

Jullie willen er even lekker samen tussenuit, en wel in Overijssel. Deze provincie is lekker centraal gelegen en dus goed bereikbaar vanuit het hele land. Als je om die reden op zoek bent naar de beste hotelarrangementen in Overijssel kun je het beste even een kijkje nemen op de website van hotel ‘t kruisselt. Dit hotel is namelijk geleden middenin de prachtige natuur van Twente. Je vindt er tal van fiets- en wandelroutes en dus is het hotel de ideale uitvalsbasis voor mensen die van fietsen of wandelen houden. De reden dat de hotelarrangementen in Overijssel van hotel ‘t kruisselt zo hoog scoren is dat het hotel beschikt over allerlei luxe extra’s, namelijk:

  • Een binnenzwembad
  • Een golfbaan direct naast het hotel
  • Gratis onbeperkt gebruik van hotelfietsen
  • Tegen meerprijs een luxe e-bike

Daarnaast ligt het hotel in een hele leuke omgeving en zijn er veel gezellige dorpjes in de buurt die je een dagje kunt bezoeken. Het is echt de ideale plek om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Als je bijvoorbeeld je gedachten wilt verzetten en even alle hectiek van alledag wilt vergeten, dan check je gewoon de huidige hotelarrangementen in Overijssel van hotel ‘t kruisselt. Grote kans dat er een bij zit met een aantrekkelijk prijsje, want ze bieden heel vaak voordelige all-in arrangementen. Bovendien goed om te weten: De prijzen van de kamers in hotel ‘t kruisselt zijn altijd inclusief uitgebreide ontbijtbuffet en een heerlijk driegangendiner. U hoeft dus niet in de buurt op zoek naar een restaurant waar u dit kunt nuttigen, maar kunt gewoon in het restaurant van het hotel aanschuiven. Bijvoorbeeld na een duik in het grote binnenzwembad!

Op fietsvakantie in Twente

Twente is een hele populaire regio voor mensen die graag op fietsvakantie gaan. De reden daarvoor is dat het (uiteraard) heel plat is, er heel veel leuke dorpjes te bezoeken zijn en de natuur ontzettend mooi is. De hotelarrangementen in Overijssel van hotel ‘t kruisselt zijn niet voor niets zo populair onder wandelaars en mensen die houden van fietsen. En doordat ze bij ‘t kruisselt beschikken over hele goede fietsen met maar liefst 8 versnellingen hoef je niet zelf je fiets mee te nemen, en dat is wel zo handig als je voor slechts enkele dagen weg wilt. Hotel ‘t kruisselt zorgt ervoor dat je nergens meer aan hoeft te denken en dus echt helemaal tot rust komt. Al hun hotelarrangementen in Overijssel zijn namelijk inclusief ontbijt, diner, fietsen en natuurlijk dat heerlijke binnenzwembad waarin je een duik kunt nemen na een lange dag in de natuur.

Golf hotelarrangementen in Overijssel

Voor wie van golfen houdt heeft hotel ‘t kruisselt natuurlijk de allerbeste hotelarrangementen in Overijssel. Zoals je hierboven namelijk al hebt kunnen lezen ligt er een prachtige golfbaan pal naast het hotel. Je loopt dus zo de deur uit, de golfbaan op. Om die reden hebben ze natuurlijk een aantal aanbiedingen op hun website staan die inclusief gebruik van de golfbaan zijn. Je krijgt dan dus niet alleen het ontbijt en diner tijdens je verblijf, maar ook gratis toegang tot de golfbaan. Ben jij dus op zoek naar golf arrangementen in Overijssel? Kijk dan eens op de website van hotel ‘t kruisselt, want daar vindt je ze zeker!

https://www.kruisselt.nl/hotelarrangementen-overijssel/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn