Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

De hoge kosten voor de sterilisatie van je hond

Wat zijn de kosten voor sterilisatie van je hond? • Tinki.nl

Het kopen van een puppy lijkt zo ontzettend leuk, maar er komt toch ook een behoorlijke verantwoordelijkheid bij. Zo komt er op een gegeven moment de vraag of je kiest voor sterilisatie. Wij hebben zelf een teefje en er waren toch wel de nodige voordelen om te kiezen voor een sterilisatie.

  • Geen loopsheid
  • Geen kans op drachtig worden
  • Minder kans op ziektes

We wisten natuurlijk dat het moment zou komen waarop onze lieve puppy voor het eerst loops zou worden. Het duurde even voordat dit moment ook daadwerkelijk kwam, maar we kwamen er al snel achter dat het inderdaad best wel een gehannes is. Het bloeden is onhandig. De hond zelf heeft natuurlijk niet zo goed door wat er gaande is en ze springt dus gewoon overal op en tegenaan. Zo hebben we behoorlijk wat dingen moeten weggooien om dit allemaal weg te krijgen. We hadden van tevoren al de beslissing genomen om voor sterilisatie te kiezen. We hebben absoluut geen wens om een nest met puppy’s te hebben en er zijn behoorlijk wat gezondheidsrisico’s voor een teefje wanneer ze bijvoorbeeld loops is en dat wilden we haar niet aandoen. Maar nu was onze keuze helemaal duidelijk. We kwamen er echter al snel achter dat de kosten voor de sterilisatie van je hond behoorlijk uiteen kunnen lopen. We waren al naar een bepaalde kliniek geweest om onze trouwe viervoeter te laten inenten, maar toen we hier naar terug gingen klonken de kosten voor de sterilisatie van je hond toch wel heel erg hoog.

Betere kosten voor de sterilisatie van je hond

Ik zag het al helemaal voor me dat we bijna € 1000,- moesten gaan uitgeven aan de kosten voor de sterilisatie van je hond. Dit was toch geen bedrag dat we zomaar hadden liggen. We begrijpen natuurlijk de er kosten voor de sterilisatie van je hond zijn, maar dat ze zo hoog zouden zijn dat kwam toch wel als een verrassing. Ik ben dan ook online op onderzoek uitgegaan en zo kwam ik op de website Tinki.nl terecht. Hier hebben ze niet alleen heel erg veel informatie over de sterilisatie, maar ook om de kosten voor de sterilisatie van je hond te kunnen vergelijken. Zo kun je een kliniek kiezen die beter bij je past. Uiteraard gaat het niet alleen om de kosten voor de sterilisatie van je hond, je wilt ook kunnen vertrouwen op het feit dat de kliniek de procedure goed uitvoert. We hebben hier onze overweging dan ook op gebaseerd. We willen natuurlijk wel dat onze lieve puppy in goede handen is.

De uitkomst van de operatie

Inmiddels hebben we de sterilisatie van de hond achter de rug. De uiteindelijke kosten voor de sterilisatie van je hond vielen ons behoorlijk mee. Dat heeft er vast ook wel mee te maken dat we in eerste instantie dachten dat we heel erg veel meer kwijt zouden zijn. Op de website Tinki.nl hebben we veel kunnen lezen over wat de juiste keuze op dit gebied en hoe de kosten voor de sterilisatie van je hond worden opgebouwd. Zelfs de vraag waarom de kosten voor de sterilisatie van je hond zo kunnen verschillen per kliniek. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de producten die ze gebruiken. Uiteindelijk was het voor ons natuurlijk het belangrijkst dat de procedure goed zou gaan en dat is zeker zo. We hebben absoluut geen problemen gehad daarna en dankzij de fantastische verzekering die we ook via Tinki.nl hebben gevonden hebben we de kosten voor de sterilisatie van je hond ook nog eens gedekt gekregen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn