Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

De juiste vorm van elektrische verwarming

De koudere wintermaanden komen er weer aan en dus is dit het moment om na te gaan denken over de elektrische verwarming die jij dan nodig hebt. In de zomer is dit niet iets waar je heel erg mee bezig bent, maar het kan toch behoorlijk koud worden in Nederland en dan wil je het nog steeds wel behaaglijk warm willen hebben. En dit krijg je makkelijk voor elkaar met de elektrische verwarming van Electric Comfort. Dit hebben zij in verschillende varianten:

  • Vloerverwarming
  • Terrasverwarming
  • Carrosserie

Voor woonhuizen of bedrijfspanden is het natuurlijk ideaal om vloerverwarming te hebben. Bij een verwarming wordt al snel gedacht aan de verwarming die je aan de muur bevestigd, maar dit is vaak een van de minder goede opties waar je voor kunt gaan. Het verspreidt de warmte namelijk niet op een gelijkmatige manier door je huis en dat betekent dat er dus plekken zullen zijn waar het behoorlijk koud is. Dit is natuurlijk niet wat je wilt en daarom kun je voor de elektrische verwarming in je huis of bedrijfspand beter kiezen voor vloerverwarming. Deze variant zal er wel voor zorgen dat je het behaaglijk warm hebt door de gehele kamer heen. En als er iets vervelend is dan is het natuurlijk wel koude voeten en daar heb je met deze variant van elektrische verwarming ook ineens geen last meer van. Een echte win-win situatie dus!

Naar buiten met elektrische verwarming

Een andere vorm van elektrische verwarming bij Electric Comfort waar je voor kunt kiezen is de terrasverwarming. Hiervoor is het natuurlijk wel handig als je een terras hebt en dat je graag tijd buiten doorbrengt. Terrasverwarming is trouwens niet alleen ideaal tijdens de koudere wintermaanden, maar ook al tijdens de zomer, herfst en lente. Overdag (terwijl de zon schijnt) is het heerlijk op je terras, maar zodra de zon ondergaat kan het behoorlijk koud worden. Met de terrasverwarming als jouw elektrische verwarming voor buiten hoef je op zo’n moment niet meteen naar binnen te verkassen. De elektrische verwarming zal er tenslotte voor zorgen dat het nog lekker warm blijft op het terras. Je hebt dit vast wel eens gezien bij restaurants of cafés, maar ook voor bij jou thuis is dat natuurlijk te regelen. Het is absoluut niet nodig om het koud te hebben met deze variant van de elektrische verwarming.

Kies voor de carrosserie

Werk jij in een bloemenwagen, medische trailer, demonstratiewagen of verkoopwagen? Dan is dit tijdens de winter geen pretje. Je staat vaak lang stil en hierdoor word je alleen maar kouder. Als je dit wel eens gedaan hebt zonder elektrische verwarming in de wagen, dan heb je vast wel gewenst dat dit aanwezig was. En dit behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Bij Electric Comfort hebben ze ook elektrische verwarming in de vorm van carrosserie. Hiermee kun je allerlei soorten wagens verwarmen. Als jij dus een eigen bedrijf hebt in de vorm van bijvoorbeeld een verkoopwagen, kies dan voor deze verwarming. Je zult jezelf ontzettend dankbaar zijn wanneer buiten de temperaturen dalen en jij toch echt aan de slag moet. Je moet tenslotte wel de rekeningen kunnen blijven betalen! Wil je graag meer informatie over een van deze opties? Neem dan contact op met de medewerkers van Electric Comfort. Zij kunnen je uiteraard voorzien van meer informatie en dat zal jou zeker kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing. Ook op de website kun je natuurlijk al een hoop vinden. Het is dus zeker de moeite waard om hier even te gaan kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn