Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Deze tafelpoten groothandel levert ook aan consumenten

Stel, je hebt een super mooie eettafel staan maar je bent eigenlijk een beetje uitgekeken op de poten die eronder zitten. Het is natuurlijk mega zonde om de tafel om die reden weg te gooien, en dus ga je op zoek naar een tafelpoten groothandel om nieuwe te kopen. meubelpootjes.nl is zo’n groothandel, maar dan eentje die ook gewoon aan consumenten levert. In hun webshop hebben ze een super groot aanbod meubelpootjes, welke je allemaal per set van 2 of 4 stuks kunt bestellen. Deze tafelpoten groothandel is een van de meest trendy aanbieders van meubelpoten, want ze houden nauwgezet alle trends in de gaten op dit gebied. Op dit moment zie je bijvoorbeeld heel veel zogeheten hair pin poten in de woonbladen. Dit zijn tafelpoten van staal of metaal, in de vorm van een haarspeld, vandaar deze benaming. Ze zijn heel erg modern, en nemen niet zoveel ruimte in beslag als een dikke, houten poot. Ze ogen als het ware wat luchtiger, maar tegelijkertijd heel modern en eigentijds. Deze tafelpoten groothandel heeft diverse soorten hair pin poten op voorraad, en dat zowel in zwart als in wit, en daarnaast in chroom, rvs en inox. Er zit er dus altijd een bij in een look die past bij jouw interieur en het tafelblad in kwestie.

Pimp je meubels met deze tafelpoten groothandel

Als je eenmaal op de website van deze tafelpoten groothandel terecht bent gekomen is de kans groot dat je zin krijgt om ook andere meubeltjes op te knappen. Ze hebben echt een super groot assortiment meubelpoten, en dat in verschillende maten. Je kunt er onder andere de volgende meubels mee pimpen:

  • Eettafels
  • Tv-meubels
  • Boekenkasten
  • Dressoirs
  • Salontafels

Bovendien verkopen ze bij deze tafelpoten groothandel niet alleen de tafelpoten zelf, maar ook allerlei handige dopjes en bescherming die je onder deze poten kunt plakken of schroeven. Het ligt een beetje aan het type vloer dat je hebt welke het meest geschikt zijn, want elke vloer vereist een ander soort bescherming. Als je niet zeker weet welk type dopjes het meest geschikt zijn dan kun je ze contacteren via hun klantenservice, dan vertellen ze je er graag alles over.

Wat te doen bij een wiebelende tafel?

Als jouw tafel altijd al heeft gewiebeld en je wilt er nu eindelijk eens iets aan doen dan ben je in de juiste webshop beland. De belangrijkste oorzaak voor een wiebelende tafel is namelijk dat de poten niet exact even lang zijn. Je kunt dus eerst proberen nieuwe poten te kopen via deze tafelpoten groothandel, want vaak is het probleem daarmee al verholpen. Wiebelt de tafel daarna nog steeds? Dan is naar alle waarschijnlijkheid het blad of de vloer scheef, en zul je de poten stuk voor stuk qua lengte moeten aanpassen om het probleem te verhelpen. Dit doe je met de stelvoetjes die ze bij deze tafelpoten groothandel verkopen. Dit zijn hele kleine dopjes die je in de poot kunt schroeven, en die je qua lengte kunt aanpassen door eraan te draaien. Ze vallen bijna niet op, zeker niet als je een wat dikkere tafelpoot hebt, en zo kun je de tafel eindelijk volledig stabiel krijgen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn