Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Dieet shake pro 500 gram

Eindelijk is het mogelijk voor weinig geld met behulp van een dieetshake af te vallen. De dieet shake pro 500 gram is perfect te combineren met normaal eten en voor een laag bedrag verkrijgbaar bij Slank met Shakes. Via de website slankmetshakes.nl verkopen ze diverse afslankproducten waarmee u samen met normaal voedsel een lager gewicht kunt bereiken. Veel afslankproducten zijn duur, maar bij Slank met Shakes hebben ze allemaal betaalbare bedragen en wordt het voor meer mensen mogelijk om af te vallen. Alle producten zijn verantwoorde artikelen voorzien van de voedingsmiddelen die we nodig hebben. Ze bieden een veelzijdigheid aan producten die in allerlei variaties te krijgen zijn. Het wordt u niet meer onmogelijk gemaakt om af te vallen. De dieet shake pro 500 gram kan een begin zijn naar een nieuwe stap met een gezonder gewicht.

Op naar uw streefgewicht met dieet shake pro 500 gram

Afvallen is vaak geen makkelijke stap. Hier is veel verandering voor nodig. Het is moeilijk zomaar een eetpatroon te wijzigen en soms wilt dat niet direct leiden tot gewichtsverlies. De dieetshakes zijn dan erg prettig om mee te beginnen. Een dieet shake pro 500 gram kan een ontbijt of lunch vervangen, of u vervangt beide maaltijden voor deze shake. In de avond eet u dan gewoon mee en eet dan voldoende groenten die niet te veel calorieën bevatten. Met een dieet shake pro 500 gram krijgt u al veel voedingswaarden naar binnen zoals:

 • Eiwitten
 • L-Carnitine
 • Omega 3
 • Vitaminen
 • Mineralen

De hoeveelheid van iedere voedingswaarde staat beschreven bij het artikel op de webshop. Zowel voor mannen als vrouwen is deze shake een goed alternatief om snel en verantwoord af te vallen. Een van de redenen is dat hier geen toegevoegde suikers in zitten die nadelig zijn voor het gewicht. Denk hierbij aan dextrose, fructose en maltodextrine. Deze ontbreken in de dieet shake pro 500 gram, maar toch zit er een lekkere smaak in verwerkt. U heeft de keus om de shake te bestellen in een of meer van de volgende smaken:

 • Chocolade
 • Vanille
 • Banaan (Stevia)
 • Banaan
 • Aardbei

Wanneer u een bak bestelt, dan kunt u hier ongeveer twintig porties mee doen. Voor een portie heeft u aan 26 gram genoeg en dit mixt u met 200 tot 300 ml water, magere melk, yoghurt of sojamelk. Met behulp van een shakebeker schudt u dit door elkaar en vervolgens heeft u een heerlijke dieet shake pro 500 gram als ontbijt of lunch.

Afslanken zoals u wilt

Naast de dieet shake pro 500 gram kunt u nog veel meer vinden op de website slankmetshakes.nl. Naast de dieetshakes hebben zij ook nog de keus uit de volgende shake-varianten:

 • Afslankshakes
 • Eiwitshakes
 • Maaltijdshakes

Enkele andere voorbeelden van shakes die u ook kunt proberen zijn de afslankshake Pro en de sportshake Pro. Naast deze artikelen staat er ook allerlei informatie over de artikelen die uw vragen wellicht beantwoorden. De dieet shake pro 500 gram is echt ontwikkeld voor het verliezen van gewicht. Het bevat maar 87 calorieën en 2 gram koolhydraten. Na het drinken van een shake zit u al behoorlijk vol alsof u een gewone maaltijd heeft genuttigd. Wilt u behoorlijk wat kilo’s kwijt raken, dan kunt u met twee shakes per dag al een goed resultaat bereiken. Wel uiteraard met een gezond voedingspatroon er naast. Het is ook mogelijk de shake te combineren met een van de andere afvalproducten. Twijfelt u nog en heeft u nog steeds vragen over de afvalproducten? Bijvoorbeeld over hoe u deze kunt combineren samen met het gewone eten, dan kunt u hierover contact opnemen met Slank met Shakes. Dat kan zowel telefonisch als per mail of via het klantenformulier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn