Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Duracell batterijen voor de spelcomputer

Duracell batterijen voor de spelcomputerAfgelopen weekend kwam de familie van mijn vriendin langs. Mijn vriendin is Latijns-Amerikaans en in haar familie is eten en samenkomen erg belangrijk. Mijn vriendin en ik hadden van te voren al veel eten gemaakt, maar haar moeder kwam ook helpen in de ochtend. Mijn vriendin kan goed koken, maar haar moeder is nog beter. Samen hadden ze die dag nog meer eten gemaakt, we hadden veel verschillende gerechten. In de middag kwam de vader van mijn vriendin en haar broer met zijn gezin aan. Elke keer als haar familie langskomt, dan wordt er veel gegeten en is het erg gezellig. Haar broer heeft twee kinderen van twaalf en acht jaar oud. Het zijn aardige kinderen en ze zijn erg actief. Mijn vriendin heeft nog een oude spelcomputer en daar spelen de kinderen graag op. Na het eten zetten we de spelcomputer altijd aan en dan beginnen de kinderen met spelen. Er zijn ook een aantal dans- en zingspelletjes die leuk zijn voor iedereen. Van te voren wist ik al dat de computer bijna de hele dag aan zou staan. Een aantal uren spelen kost veel energie en we moeten altijd de Duracell batterijen vervangen. Vroeger kocht ik wel eens goedkopere batterijen, maar die gaan veel sneller leeg dan Duracell batterijen. Van te voren had ik dit keer gekeken of we nog veel batterijen hadden liggen. We hadden er nog twee in huis en ik wist dat dit niet genoeg zou zijn, daarom ging ik op zoek naar nieuwe Duracell batterijen voor de spelcomputer.   

Duracell batterijen via Alpha Colors gekocht

Ik kies altijd bewust voor Duracell batterijen, omdat die langer meegaan. De batterijen zijn iets duurder, maar ik heb het gevoel dat ze goedkoper zijn vanwege de levensduur. Normaal koop ik de batterijen bij een winkeltje in de buurt, maar ik wilde dit keer zien of ik ze online goedkoper kon kopen. Ik bezocht een aantal websites om de prijs van de batterijen te vergelijken. Deze websites waren iets goedkoper, maar met de verzendkosten erbij maakte het uiteindelijk niet veel uit. Gelukkig vond ik de website alpha-colors.nl. Ik zag op de website van Alpha Colors dat ze veel verschillende artikelen verkopen en ook Duracell batterijen. Ik kon hier een grote verpakking kopen dat veel goedkoper was dan de prijs die ik normaal betaalde. Er zaten meer batterijen in dan ik normaal zou kopen, maar batterijen kan je altijd gebruiken. Als ik er veel zou overhouden, dan konden we ze de volgende keer gebruiken als haar familie weer langskomt. Op de website zag ik ook een aantal andere artikelen die goedkoop waren en die wij wel eens gebruiken. Ik wilde eerst bij deze aankoop zien of het een goed bedrijf is, dan kunnen we hier in de toekomst vaker bij kopen. Ik plaatste de bestelling en zag dat het al snel binnen zou zijn.

Goede batterijen

Voor het weekend kwamen de Duracell batterijen binnen en ik wilde ze eerst even testen. De batterijen deden het goed, zoals altijd van dit merk. Tijdens het weekend ging de computer weer aan, zoals ik verwacht had en we hadden meerdere batterijen nodig. Het was erg gezellig met de familie en we hadden heerlijk gegeten. De kinderen waren afgeleid met de computer en in de avond speelde we verschillende spelletjes samen. Achteraf hield ik veel Duracell batterijen over, maar die kunnen we weer gebruiken de volgende keer dat de familie langskomt. Ik vond de website van Alpha Colors erg handig

  • Ze hebben een groot aanbod aan verschillende artikelen
  • De artikelen hebben een erg goedkope prijs
  • De kwaliteit van de producten is goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn