Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een boekhouder is altijd welkom als je er even niet uitkomt

Cijfers, rekenen, administratie, papierwerk, het zijn allemaal niet de dingen waar de meeste mensen blij van worden. Een minderheid van alle mensen wordt helemaal blijk van cijfers, formules en berekeningen. Maar dit is altijd een zeer kleine minderheid. Je hebt ook een grotere groep mensen die er niet direct blij van worden, maar op zich ook niet gillend wegrennen. Vervolgens heb je dus nog een grote groep mensen die een gloeiende hekel hebben aan cijfers en alles wat daar bij komt kijken. Dus als jij ook tot deze groep mensen behoort en een onderneming bent begonnen, dan is het voor jou hoogstwaarschijnlijk een ware hel om de administratie orde te houden. Een administratie behorende bij een onderneming is ook niet een klein rekensommetje dat je maar één keer hoeft te maken. De volledige administratie en alle onderdelen daarvan, zijn constant aan veranderingen onderhevig. Daarom moet je de boekhouding ook de hele tijd bij werken en up to date houden. Dus het is ook nooit klaar. Je kunt nooit een laatste rekensom maken en daarna de boeken dicht slaan om vervolgens nooit meer terug te keren. Zodra je dat boek dicht slaat en een dag lang zaken doet, dan kun je dat boek meteen weer open slaan. Het is dan ook om die reden dat de boekhouding voor veel mensen een constante bron van stress is, want het houdt immers nooit op. Daarom doe je er goed aan om een boekhouder in dienst te nemen. Dankzij die boekhouder heb je er immers geen omkijken meer naar. Ook als je tot de andere twee groepen mensen behoort, is het soms toch een goed idee om te vertrouwen op een boekhouder. Of je nu blij wordt van cijfers of er in ieder geval niet gillend voor weg rent, het is maar net of je ook de tijd hebt om zelf met de administratie aan de gang te gaan. Als je immers een bedrijf draaiende moet houden, dan heb je het sowieso druk genoeg. Daarom is het in veel gevallen verstandig om ofwel tijdelijk een boekhouder in dienst te nemen of om gewoon voor een langere periode de volledige administratie uit te besteden aan een boekhouder. Tevens kun je er voor kiezen om de boekhouding gedeeltelijk uit de besteden. De administratie bestaat vaak uit verschillende onderdelen. Het kan dan een optie zijn om bijvoorbeeld alleen de salarisadministratie uit te besteden. Als je dat doet, dan heb je minder hooi op je vork en je kunt diezelfde boekhouder ook altijd om hulp of advies vragen. Het is dus maar net wat je zelf wilt, hoe druk je het hebt en hoe goed je bent met cijfers.

Surf naar sadienstverlening.nl en schakel vandaag nog een boekhouder in

Als je op zoek bent naar een goede boekhouder, dan kun je altijd terecht op de website van sadienstverlening.nl. Dit is namelijk de site behorende bij het administratiekantoor van Stuurman administratieve dienstverlening. Je kunt dan ook altijd even contact opnemen voor een oriënterend gesprek met de boekhouder. De boekhouder kan jou dan ook zelf adviseren over wat nodig is en wat het beste is in jouw specifieke geval. Vervolgens kun je er zelf voor kiezen als je al dan niet zaken wilt gaan doen met Stuurman administratieve dienstverlening.

Advies op maat via het contactformulier

Mocht je willen profiteren van advies op maat, dan kun je via de website van sadienstverlening.nl een contactformulier invullen. Hier moet je dan even de volgende gegevens op invullen:

  • Naam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je aanvraag

Vervolgens krijg je zo snel mogelijk bericht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn