Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een cd dupliceren was nog nooit zo gemakkelijk

Blue-digital - cd duplicerenEén cd is natuurlijk leuk, maar het is nog veel leuker als je er twee hebt of drie of vijf of een paar duizend. Stel je eens voor dat je meer dan 1000 cd’s nodig hebt en je moet die zelf allemaal kopiëren. Dat is een klus waar je in ieder geval een paar dagen mee bezig zou moeten zijn. En dat is in het scenario van een paar duizend, maar wat als je er een miljoen nodig hebt? Wat als je verantwoordelijk bent om de cd’s van Frans Bauer zo snel mogelijk in de winkels te krijgen en je moet ze zelf dupliceren? Het woord ‘stress’ is lang niet krachtig genoeg voor dit scenario, zeker niet als het de cd’s van Frans Bauer betreft in de tijd dat Frans zijn hit ‘heb je even voor mij’ uitbracht. Gelukkig hoef je de cd’s van Frans niet zelf te dupliceren. Een cd dupliceren, dat laat je doen door de professionals die over de juiste apparatuur beschikken om in een mum van tijd een cd te dupliceren tot vele duizenden of miljoenen nieuwe cd’s. Maar ook als je toevallig niet in dienst bent van Frans Bauer en je wilt gewoon zelf een paar cd’s hebben, dan kun je je originele cd laten dupliceren bij blue-digital.nl. Voor kleine oplagen van tien stuks kun je hier al terecht. Ideaal natuurlijk als je een cd van jezelf wilt distribueren onder familie en vrienden. Ook als je een band hebt en je wilt je muziek onder de mensen brengen, dan is het handig om altijd genoeg cd’s bij de hand te hebben als je gaat optreden. Mensen kunnen dan direct na het optreden een cd’tje kopen, of als je in een goede bui bent kun je de cd’s ook weggeven. Zo zorg je voor een goede reputatie en kun je mensen blij maken met je muziek. Wat je ook kunt doen, in plaats van een cd dupliceren kun je een USB stick dupliceren en daar een mp3 file op zetten van je single. Vervolgens kun je de USB stick laten bedrukken met je band logo en de sticks weggeven na je concert. Voordeel is dat men dan gemakkelijk je single kan distribueren over het internet. In wezen laat je de fans het promotie werk doen. Natuurlijk kun je niet duizenden USB sticks dupliceren, dus voor het grotere werk is het beter om een cd te dupliceren.

De service van blue-digitial.nl bij het cd dupliceren

Wil je een cd dupliceren dan ben je bij blue-digital aan het juiste adres. Blue-digital is zeer bedreven in het dupliceren van cd’s, maar niet alleen dat. Je kunt bij blue-digital ook terecht voor bijvoorbeeld:

  • Relatiegeschenken
  • Textiel bedrukken
  • Dvd’s bedrukken
  • Apps

Zoals je kunt zien is blue-digital zeer veelzijdig. Een cd dupliceren is dus niet het enige wat je kunt regelen via deze website. Dat wil niet zeggen dat blue-digital daarom niet bedreven is in het dupliceren van cd’s. Integendeel. Blue-digital is zoals gezegd erg bekwaam in de vaardigheid van een cd dupliceren. Dat is dan ook de reden dat je zonder enige moeite zowel 100 als 100.000 cd’s dupliceren kunt. De betrouwbaarheid van de service staat altijd voorop en daarom hebben ze bij blue-digital altijd de nieuwste technieken in huis waarmee ze een cd dupliceren. Een cd dupliceren doe je namelijk met een speciale machine. En de machine kan uiteraard aanzienlijk sneller een cd dupliceren dan een mens. Daarom kun je dus ook zulke grote hoeveelheden aan cd’s laten dupliceren. Het oog kan in deze zin dan ook nooit groter zijn dan de maag. De enige beperking is je eigen bevattingsvermogen. En natuurlijk de inhoud van je portemonnee, maar om het geld hoef je het niet te laten, want een cd dupliceren bij blue-digital is enorm voordelig. Vooral als je een grote oplage wilt, dan maken ze bij blue-digital en zeer aantrekkelijke offerte voor je klaar. Op deze wijze paar je hooguit een paar cent per cd.

Hoe kan ik mijn cd dupliceren?

Als je je cd wilt dupliceren, dan kun je het beste eerst even de mogelijkheden bekijken op de site. Het kan zijn dat je ook dvd’s wilt laten dupliceren. Als je vervolgens ongeveer weet wat je wilt en hoeveel cd’s je wilt laten dupliceren, dan kun je contact opnemen via de website met blue-digital. Je kunt dan vervolgens bespreken wat je in je hoofd hebt en wat je wilt. De medewerker van blue-digital kan je dan direct uitleggen wat de opties zijn, hoe lang het gaat duren, enzovoorts. Na dit gesprek krijg je direct een offerte via de mail thuisgestuurd, zodat je precies kunt zien wat er is besproken en wat de kosten gaan zijn. Je komt op deze manier dus nooit voor verassingen te staan. Vervolgens rest er niets anders dan afwachten tot het duplicatie proces is voltooid. De snelheid waarmee dit gepaard gaat hangt natuurlijk nauw samen met het aantal cd’s dat je hebt besteld. Derhalve is het verstandig om van te voren alles te bespreken, zodat je weet waar je aan toe bent en hoe lang je ongeveer moet wachten op het resultaat. Een cd dupliceren duurt niet lang, maar een miljoen cd’s dupliceren is natuurlijk andere koek, alhoewel dit machinaal ook niet lang hoeft te duren. Een bedrijf als blue-digital verwerkt gemiddeld meer dan een miljoen cd’s op jaarbasis. Dus je hoeft dan ook nooit lang te wachten om een cd te dupliceren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn