Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een Douglas schommel voor je tuin bestel je bij outdoor-island.nl

Misschien weet je je nog wel te herinneren hoe de schommels er vroeger uitzagen. Afhankelijk van je leeftijd, was je misschien kind in de jaren 80/90. Schommels in deze periode waren vaak gemaakt van holle ijzeren buizen die je in de grond moest zetten. Regenwater zorgde vervolgens voor roest en de fanatieke schommelaars bleken al snel in staat om de hele schommel uit de grond te liften. Hoewel deze schommels zeker kleurrijk waren, waren ze zeker niet al te robuust. De kwaliteit liet dan ook te wensen over. Maar zo waren de tijden en de bijhorende artikelen. We leven inmiddels in 2020 en de schommels waar je vandaag de dag gebruik van kunt maken zijn een stuk robuuster. Zo kun je kiezen voor een echte Douglas schommel. Een Douglas schommel is gemaakt van hout en het gaat hier dus niet om een paar dunne balken die je als kind zo uit de grond trekt. Het zijn robuuste balken die ervoor zorgen dat zowel kinderen als volwassenen zonder problemen kunnen schommelen. Door het robuuste materiaal, kun je jarenlang plezier hebben van de schommel. Hout is een natuurlijk materiaal en dat betekent dat je geen last zult hebben van roest of metaalrot zoals je dat bij oudere modellen wel had. Alle Douglas producten worden met de hand gemaakt. Alles is dan ook ambachtelijk vervaardigd en daar pluk jij vervolgens de vruchten van. Het is dan ook zeker aan te raden om voor de kids een mooie Douglas schommel te kopen via Outdoor Island. Kinderen kunnen zich altijd prima vermaken op schommels en dat gaat dan ook des te beter op een Douglas schommel van hoge kwaliteit. Ze kunnen zich dan helemaal uitleven in de tuin en hoeven niet helemaal naar een speeltuin te lopen. Daardoor kun jij als ouder ook een stuk makkelijker toezicht houden. Het is ook goed voor de kids om zo lekker buiten te spelen en actief bezig te zijn. Uiteindelijk doe je jezelf en de kinderen dus een groot plezier met een Douglas schommel. Je kunt deze Douglas schommel gemakkelijk bestellen via de site van outdoor-island.nl. Omdat de schommels met de hand worden gemaakt, kun je zelf je eigen schommel samenstellen. Je kunt kiezen voor een heel basic model met 1 schommel in het midden, maar je kunt de zaken ook flink uitbreiden met verschillende secties. Je kunt alle kanten op en je houdt het dankzij het houtwerk natuurlijk. Je hebt dus geen groot metalen object in je tuin staan. Kijk daarom snel eens op de site en ontdek de mogelijkheden van Outdoor Island.

Bestel jouw samengestelde Douglas schommel via de site

Mocht je op zoek zijn naar een manier om je tuin te voorzien van een beetje vertier voor de kids, dan ben je bij outdoor-island.nl zeker aan het goede adres. Naast een mooie Douglas schommel, kun je bijvoorbeeld ook bij outdoor-island.nl terecht voor andere artikelen zoals: 

  • Speeltoestellen
  • Buitenverblijven 
  • Picknicktafels

Profiteer van de service van Outdoor Island

Naast de mooie producten en de goede kwaliteit, profiteer je ook nog eens van de beste service als je bestelt bij deze winkel. Aarzel dus niet langer en kom langs op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn