Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een e-smoker komen om de beginnen met dampen

Ik rook sinds mijn zeventiende en na vele jaren wilde ik proberen te stoppen. Mijn ouders rookten ook altijd en daarnaast veel mensen in mijn omgeving, maar ik wilde graag stoppen vanwege mijn gezondheid. Ik weet natuurlijk al lang dat roken niet gezond is en wil stoppen voordat ik er gezondheidsproblemen door krijg, maar dat bleek niet zo gemakkelijk als ik had gedacht. Ik had verschillende dingen uitgeprobeerd, maar die hielpen niet, daarom besloot ik om over te stappen op dampen. Op de website dutchvapeshop.nl vond ik een goede e-smoker voor een mooie prijs en sindsdien damp ik. Ik ben opgegroeid met mensen in mijn omgeving die roken en ik ben uiteindelijk ook zelf begonnen met roken. Mijn ouders rookten allebei in huis en ook veel vrienden rookten, misschien was het daarom niet vreemd dat ik begon. Maar na vele jaren gerookt te hebben, wilde ik graag stoppen vanwege mijn gezondheid. Ik ben gelukkig niet ziek geworden van het roken en hoop dat dit ook niet in de toekomst voorkomt. Stoppen met roken was echter niet zo gemakkelijk als ik had gehoopt. Ik had verschillende methodes uitgeprobeerd en was ook naar de huisarts geweest, maar het lukte mij niet. Een vriend had mij aangeraden om een e-smoker te kopen, omdat veel mensen het roken kunnen afbouwen door te gaan dampen. Met een elektrische sigaret kan je beetje bij beetje de hoeveelheid nicotine verminderen, waardoor het gemakkelijker is om te stoppen. Ik was bang dat ik de smaak van een sigaret zou gaan missen, maar besloot om toch op zoek te gaan naar een e-smoker. De keuze om over te stappen is voor mijn gezondheid en als ik volledig kan stoppen door te gaan dampen, dan doe ik dit graag. 

Een e-smoker gekocht in een webshop

Ik ging op zoek naar websites die een e-smoker verkopen en vond diverse webshops die de producten aanbieden. Een van de websites die ik gevonden had was dutchvapeshop.nl en ik besloot om het apparaat hier te kopen. Op deze website kon ik lezen hoe dampen werkt, wat je nodig hebt om te beginnen en welke soorten e-liquids er zijn. Deze website heeft een zeer goede online score en daarom leek het mij verstandig om een e-smoker bij dit bedrijf te kopen. Ik vond een mooi apparaat voor een goede prijs en besloot om deze elektronische sigaret te kopen. Ik kocht ook direct een e-liquid met een sigaretten smaak, zodat de overstap minder groot zou zijn.

Ik rook al minder

Ik damp sinds een aantal maanden met een e-smoker en ben blij met mijn aankoop. De overstap was niet zo groot als ik dacht en vind het een prettige manier om te roken. Het grote voordeel is dat ik al minder rook en ik hoop over een tijdje helemaal te stoppen. De elektronische sigaret werkt erg goed en ziet er mooi uit. Ik ben erg blij met mijn aankopen en raad daarom dutchvapeshop.nl aan.

  • Op de website staat veel informatie over elektronisch roken
  • De website heeft een goede online score
  • Ik kon een e-smoker kopen voor een goede prijs
  • Mijn aankopen bevallen erg goed
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn