Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een mooie weekendtas voor kinderen

Een mooie weekendtas voor kinderenSteeds vaker gaan mijn kinderen graag op pad. Mijn jongste dochter vindt het heerlijk om bij haar vriendinnetje te slapen. Inmiddels doet ze dit zo’n twee keer per maand. Twee keer per maand moet ze dan ook haar tas pakken om alle logeerspulletjes mee te nemen. Nu hadden we eigenlijk geen leuke tassen die zij kon gebruiken. En aangezien ik af en toe mijn eigen weekendtas nodig heb, regelde ik voor mijn kinderen zelf een mooie weekendtas voor kinderen. Zo hebben we allemaal onze eigen weekendtassen en is er geen discussie meer over het wel of niet mogen gebruiken van de tassen. De oudste vindt het bijvoorbeeld heerlijk om soms met mij een nachtje weg te gaan. De ene keer slapen we in een hotelletje. De andere keer slapen we bij een goede vriendin. Zo besparen we nog een beetje op de kosten. Met een goede weekendtas voor kinderen krijgt ze zelf plezier in het inpakken van haar eigen spullen.

Weekendtas voor kinderen bij Kids Bags and More

Voor een goede weekendtas voor kinderen moet je absoluut bij Kids Bags and More zijn. Hun assortiment is onwijs groot, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Of je nou een jongetje hebt of een meisje. Of je nou hele jonge kinderen hebt of al iets oudere kinderen. Ik vind het fijn dat er heel veel keus is uit een weekendtas voor kinderen. Dit maakt dat onze kinderen ook hun ‘gepersonaliseerde’ tassen konden uitkiezen. Het is dan niet echt helemaal gepersonaliseerd, maar het voelt voor onze kinderen wel heel persoonlijk aan. Daarnaast is het ook heel prettig dat een weekendtas voor kinderen bij Kids Bags and More niet al te groot zijn. De tassen zijn namelijk slim afgestemd op de grootte van de kinderen. Kinderkleding zijn uiteraard een stuk kleiner dan kleding die volwassen mensen dragen. Het is ook erg leuk om te kunnen vermelden dat deze tassen allemaal diverse vormen hebben. Er valt op deze manier goede keuzes te maken. Wel hebben mijn man en ik alvast de eerste keuzes gemaakt omdat we ook hebben gekeken naar de grootte van een goede weekendtas voor kinderen. Uiteindelijk is onze eigen keus gevallen op een tas van Engel. We hebben voor deze tassen gekozen omdat het een mooie vorm heeft, groot genoeg is om ook nog enkele knuffels mee te nemen en de kinderen kunnen het zelf dragen. De tassen van Engel. heeft als voordeel dat ze op verschillende manieren gedragen kunnen worden. Je kunt de tas over de schouder dragen, maar ook op de rug. De keuze werd al door ons wat beperkt, maar onze kinderen vonden het nog best lastig om een leuke tas uit te kiezen. Uiteindelijk heeft de jongste gekozen voor een opdruk met konijntjes. De oudste heeft voor een blauwe tas met olifanten gekozen. Inmiddels zijn de tassen al drie keer gebruikt door beide dames en ze hebben er veel plezier mee. Wij zijn blij met deze aanschaf.

Een praktisch cadeau

Wil jij nou ook een weekendtas voor kinderen aanschaffen? Kijk dan zeker op https://www.kidsbagsandmore.com/kindertassen/reistas/ voor het assortiment. Ik denk zomaar eens dat ook jouw kind blij zal worden van een tas van Kids Bags and More. Dit zijn de redenen waarom wij Kids Bags and More een fijne webshop vinden:

  • De kosten variëren tussen 26,95 en 54,95 euro.
  • De kwaliteit is meer dan goed.
  • Er zijn verschillende formaten beschikbaar.
  • Er is ontzettend veel keuze uit verschillende prints.
  • Je kunt een weekendtas voor kinderen geven als een praktisch cadeau.

Kortom, je krijgt waar voor je geld bij https://www.kidsbagsandmore.com/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn