Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een ooglaserbehandeling voor een scherp perspectief op de wereld

internationalvisioncenters - Ooglaserbehandeling

In de wereld van vandaag de dag hebben steeds meer mensen te kampen met slechte ogen. Vooral de mensen boven de 40 krijgen vrijwel allemaal last van slechtere ogen. Dit komt natuurlijk omdat we tegenwoordig veel achter de computer zitten, we kijken tv en in onze vrije tijd staren we urenlang naar het scherm van onze smartphone. De ogen kun je echter niet zomaar onbeperkt belasten. Hoe meer je de ogen belast, des te sneller zullen ze minder goed gaan werken. Je ogen worden als het ware vermoeid en dus hebben veel mensen op een gegeven moment een bril nodig. De brillen van tegenwoordig zijn erg trendy. Je kunt je gezicht dus een hele leuke uitstraling meegeven als je een bril draagt. Er zijn daarom ook mensen die kiezen voor een bril puur vanwege het effect op de gezichtsuitstraling. Grote brillen die een groot deel van het gezicht bedekken, zijn daarom ook zeer populair bij een deel van de vrouwelijke bevolking. Het is eigenlijk gewoon een modeverschijnsel. Maar het dragen van een bril is niet ideaal. Het frame zorgt altijd voor een beperkt zicht. Als je naar links, recht, onder of boven kijkt, dan zit het frame altijd in de weg. Dit is ook zo in een auto waar je altijd te maken hebt met het frame tussen het vooruit en de zijruiten. Een bril mag dan trendy zijn, maar je kunt niet meer 100% onbelemmerd de wereld inkijken. Via een ooglaserbehandeling kun je dat probleem oplossen. Je kunt ook kiezen voor lenzen, maar lenzen gaan vaak irriteren en je kunt er hele droge ogen van krijgen. Daarnaast is het natuurlijk veel beter als je je ogen weer herstelt via een ooglaserbehandeling. Waarom zou je een bril dragen of lenzen als je het onderliggende probleem ook gewoon kunt oplossen? Veel mensen kiezen toch liever voor een bril, omdat ze bang zijn dat een ooglaserbehandeling pijn doet of omdat ze denken dat er een risico bestaat waardoor het probleem alleen maar erger wordt. Dit is echter een misvatting. De techniek achter een ooglaserbehandeling is inmiddels al in een vergevorderd stadium. De risico’s zijn minimaal en de ooglaserbehandeling zelf is eigenlijk 100% pijnloos. Uiteraard dien je wel een ooglaserbehandeling te ondergaan bij een specialist. Daarom doe je er goed aan om een afspraak te maken bij IVC. De internationaal befaamde artsen van IVC staan klaar om een persoonlijk behandelplan voor jou op te stellen.

Een veilige en pijnloze ooglaserbehandeling bij IVC

Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Als je een ooglaserbehandeling ondergaat, dan gaat men toch bezig met je ogen en daar kun je wel zenuwachtig van worden. Daarom wordt je bij IVC van begin tot eind begeleid. Dus vanaf je eerste afspraak tot het moment na de behandeling zal je in goede handen zijn. Heb je tijdens het hele proces vragen of maak je je ergens zorgen over, dan kun je altijd aan de bel trekken. Uiteindelijk gaat het om jouw ogen en jouw wensen.

Welke behandeling moet ik ondergaan?

Er zijn verschillende behandelingen die je kunt ondergaan. Dit is logisch, want niet elke afwijking van de ogen is hetzelfde. Net zoals mensen verschillende lenzen nodig hebben, zo zijn er dus ook verschillende behandelingen nodig. Je hebt de keuze uit de volgende 4 behandelingen via IVC:

  • ReLEx SMILE
  • FemtoLASIK of LASIK
  • Wavefront (dit is een aanvulling op de behandelingen)
  • LASEK of PRK
  • Lees meer..
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn