Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een privékluis hoeft helemaal niet zo duur te zijn

Bent u op zoek naar een privékluis voor uw dure spullen? Vindt u het simpelweg prettig slapen als u weet dat uw portemonnee, paspoort en sieraden veilig in een niet te kraken privékluis zijn opgeborgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn de webwinkel bij uitstek als u vandaag nog een privékluis wilt kopen. Op allesveilig.nl vindt u namelijk de perfecte privékluis voor uw doeleinde. U kunt het in uw muur plaatsen maar ook onder uw bed, in de kelder of een geheim vakje ergens in de vloer. U wilt wellicht een privékluis kopen voor uw dure spullen. Maar u kunt er ook objecten in kwijt die gevaarlijk zijn. We denken bijvoorbeeld aan chemische stoffen. Zo zijn er particulieren die elementen sparen. De gevaarlijke elementen moet u voorzichtig opbergen en wilt u natuurlijk buiten het bereik van anderen houden. Een privékluis is een simpele en elegante oplossing. Andere objecten die u in een kluis kunt leggen zijn:

  • Belangrijke papieren zoals contracten of uw testament,
  • Juwelen, sieraden, uw postzegelverzameling of een muntenverzameling,
  • Uw identiteitspapieren waaronder uw paspoort en visum,
  • En natuurlijk waardepapieren zoals aandelen en obligaties.

Zorg er voor dat u de code niet vergeet of dat u een reservesleutel op een voor u voor de hand liggende plek legt zodat u zelf wel snel toegang hebt tot de privékluis.

Zet uw privékluis op een plek die niet snel gevonden kan worden

Er zijn diverse redenen om een privékluis te kopen. U denkt wellicht aan inbraak en diefstal. Een sterke privékluis van een gerenommeerd topmerk zoals u die in ons assortiment vindt komt ongetwijfeld als geroepen. Onze kluizen zijn allen gecertificeerd en voldoen aan de hoogste en strengste eisen denkbaar. We testen elk nieuw model zelf voordat we ze toevoegen aan onze selectie. Inbraakwerende kluizen beschermen uw spullen niet alleen tegen inbrekers maar ook tegen vuur. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is van harte te hopen dat u nooit last krijgt van een brand in uw huis. Maar mocht het toch gebeuren dan kunt u er bij de meeste modellen vanuit gaan dat uw spullen beschermd blijven, mits de temperaturen niet de extreem zijn. Dit noemen wij ook wel brandvertragende kluizen. Ditzelfde geldt overigens ook voor overstromingen. Hoe kunt u zo snel mogelijk een privékluis kopen? Kijkt u allereerst even op onze website. Hebt u geen enkel idee welke kluis het beste bij u past? Maak dan een vergelijking of vraag ons om advies. Hebt u een keuze kunnen maken? Vul dan al uw adres- en contactgegevens in en betaal met iDEAL, PayPal of uw creditcard. Zelfs achteraf betalen is bij ons een optie. U krijgt direct een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten als het pakketje onderweg is.

Onze kluizen zijn op diverse manieren te beveiligen

In principe hebben we alle afgebeelde producten standaard op voorraad. Naast de kluis voor thuisgebruik kunt u ook diverse andere kluizen kopen. Ook rookmelders, brandblussers en diverse alarmsystemen kunt u direct mee bestellen. Handig voor particulier en zakelijk gebruik. Komt uw bestelling uit boven de 100 euro? Dan zijn er geen verdere verzendkosten aan verbonden. Daarnaast bezorgen we in principe altijd binnen 2 werkdagen, doordeweeks zelfs binnen een werkdag. Dus tel uit uw winst want het gaat u heel wat geld en tijd besparen. Laat gerust een beoordeling achter als u met ons in zee bent gegaan. Dat kunnen we altijd zeer waarderen. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u onze klantenservice aanspreken via de mail en de telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn