Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een Sarah pop huren, dat is pas origineel!

Bij sarahabrahamexpress.nl kunt u voordelig een Sarah pop huren, waar u dan ook woont in Nederland. Een Sarah pop huren doet u natuurlijk als trouwe echtgenoot op de dag dat uw partner 50 jaar is geworden. Dit is een bijzondere leeftijd om te bereiken en het is goed om daar even bij stil te staan. Ook al viert uw vrouw of uw vriendin nooit een verjaardag omdat ze dat een gedoe vindt, als een halve eeuw bereikt is dan mag u best een verrassingsfeestje geven. En ook al organiseert u niet een surprise party, een Sarah pop huren om in de voortuin te zetten is altijd een goed idee. Want ze wordt maar een keer in haar leven 50 jaar oud. Het is afkomstig uit de Bijbel, het Nieuwe Testament om precies te zijn. Het heeft te maken met het bekende verhaal over Jezus waar hij de quote maakt: “hij die zonder zonde is werpe de eerste steen”. Als iemand de vijftig jaar haalt dan ziet hij Abraham en zij ziet Sarah. Vandaar de pop in de tuin. Natuurlijk is deze religieuze achtergrond in deze tijden niet langer de reden om een Sarah pop te huren. Want in deze moderne tijd kunt u het ook opvatten dat de jarige eindelijk de leeftijd heeft gehaald waarop diegene de levenswijsheid en waardigheid van deze Bijbelfiguren moet bezitten. Natuurlijk mag u het allemaal met een korreltje zout nemen en het licht opvatten want het is natuurlijk een feestdag!

U kunt een Sarah pop huren in alle soorten en maten

U wilt aldus een Sarah pop huren, dan gaat u dat niet op de verjaardag zelf nog even snel regelen. Het is verstandig om daarom nu alvast op onze website te kijken. U kunt een klassieke Sarah pop huren maar ook een geheel andere variant die beter bij het karakter van uw geliefde past. Of juist om te contrasteren, het is uw keuze en het mag er best een beetje grappig aan toegaan op deze bijzondere datum. Een Sarah pop huren is erg eenvoudig want u kunt direct op onze website aangeven welke variant u wilt hebben.

  • Dan geeft u de huurdatum en de retourdatum aan en geef het totaal aantal huurdagen aan. Als het een verrassing is dan kunt u het laten bezorgen op een tijdstip wanneer ze niet thuis is of op een ander adres zoals het adres van familieleden of vrienden,
  • U kunt direct de huurprijs overzien. Zoals u ziet is het bezorgen en ophalen geheel gratis en zijn al onze prijzen inclusief BTW,
  • Als u akkoord gaat en wij hebben de pop op die datum op voorraad dan kunt u uw adres- en contactgegevens invullen.

Natuurlijk bieden we ook de mannelijke variant aan

U kunt de voorwaarden nog even op onze website nalezen als u er van houdt om de kat uit de boom te kijken. De levering vindt te allen tijde plaats op uiterlijk een dag voor de verjaardag. Een Sarah pop huren via het internet is wel zo eenvoudig. Het kan in een paar minuten digitaal geregeld worden en dan hebt u er geen omkijken meer naar. Wij garanderen daarnaast ook nog eens een landelijke dekking en de laagste prijzen. Ook onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar dus schroom niet om hen bij vragen of het doorgeven van een mondelinge reservering even te bellen. Uiteraard kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week al uw vragen per e-mail naar ons sturen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn