Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Een spiegel op maat laten maken voor de badkamer

Een paar jaar geleden had ik een zeer mooie badkamer gezien tijdens een vakantie en wilde ook graag zo een badkamer thuis hebben. Ik had veel foto’s gemaakt, zodat ik precies wist hoe de badkamer eruit moest komen te zien. Ik was al van plan om mijn badkamer te verbouwen en had geld opzij gezet voor de verbouwing. Ik vond een bedrijf dat de badkamer kon maken en liet ook een speciale spiegel plaatsen. Twee maanden geleden had ik een ongelukje in de badkamer waardoor de spiegel stuk ging en dat vond ik erg zonde. Ik wilde graag een nieuwe spiegel op maat laten maken en liet dit deze keer doen via glaswebwinkel.nl. Een paar jaar geleden was ik voor mijn werk in Mexico en verbleef daar in een mooi hotel. Ik reis regelmatig voor mijn werk en verblijf dan ook vaak in hotels. Ik denk dat ik geluk had, want het hotel had een foutje gemaakt met mijn reservering en mijn kamer al vergeven. Gelukkig konden ze mij een gratis upgrade geven en kon ik in de suite verblijven. Dit was een zeer mooie kamer en vooral de badkamer vond ik prachtig. Ik had veel foto’s van de badkamer gemaakt, omdat ik zelf ook zo een badkamer wilde. Ik vond een bedrijf in Nederland die de badkamer kon maken en zij lieten ook een spiegel op maat voor mij maken. De verbouwing was niet goedkoop, maar ik was zeer tevreden met het resultaat. De badkamer was precies geworden zoals ik het wilde. Twee maanden geleden was ik aan het schoonmaken en kwam per ongeluk hard met de steel van een dweil tegen de spiegel aan, waardoor er een grote barst in was gekomen. Ik wilde graag een nieuwe spiegel op maat laten maken, zodat ik de spiegel kon vervangen.

Een spiegel op maat laten maken door glaswebwinkel.nl

Ik besloot om online op zoek te gaan, naar bedrijven waar ik de spiegel op maat kon laten maken en vond een aantal opties. De website glaswebwinkel.nl leek mij direct een goede keuze, want ik zag dat je hier voor een goede prijs een spiegel kon bestellen. Via de website kon ik verschillende soorten spiegels uitkiezen en aangeven hoe groot de spiegel moest worden. Ik kreeg al zeer snel een bevestiging van mijn aankoop en zag dat de spiegel op maat ongeveer twee weken later geleverd zou worden.

De spiegel is erg mooi geworden

De nieuwe spiegel staat nu een paar weken in de badkamer en ik ben er erg blij mee. De spiegel is erg mooi geworden en past precies in de houder. Ik was zeer tevreden over dit bedrijf, want zij hielden zich aan alle afspraken en kwamen de spiegel op de afgesproken datum leveren. Ik kan de website glaswebwinkel aanraden om een spiegel op maat te laten maken.

  • Ik kon hier voor een goede prijs een spiegel kopen
  • Er zijn veel keuzes en opties om uit te kiezen
  • De spiegel werd ongeveer twee weken later geleverd
  • De spiegel is zeer mooi geworden en past precies
  • Het bedrijf hield zich aan alle afspraken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn