Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Er zijn tal van oorzaken die uw wc verstoppen kunnen

Het is geen pretje als u op handen en knieën voor uw toilet moet zitten omdat het goed verstopt zit. Gelukkig kunt u dit werk ook altijd nog uitbesteden aan bijvoorbeeld de professionals die u via rioolprobleemkwijt.nl kunt vinden. Er zijn tal van oorzaken aanwijsbaar die uw wc verstoppen kunnen. Gooit u er wel eens gebruikte condooms in? Gooit u uw diner daar doorheen of zelfs verfrestanten? Dit zijn allen redenen die uw wc verstoppen. U wilt uw wc niet verstoppen maar soms kunt u hier helemaal niet aan doen. Wat we u in ieder geval willen aanraden is om uw wc alleen al vanwege hygiënische redenen goed schoon te houden. Mocht iemand de wc verstoppen dan is het zaak om via Riool Probleem Kwijt een goed schoonmaakbedrijf te vinden. Hoe pakt u dat aan? Kijk eerst eens op onze website. Want naast de service bieden we vele tips aan, zowel preventieve tips als tips als het wc verstoppen al is geschied. Wellicht loont het alleen daarom al om onze website even te bookmarken. Afijn, er is haast bij geboden want misschien staat u tot uw enkels wel in het smerige water. In dat geval kunt u ons noodnummer direct bellen. Dan weet u absoluut zeker dat het snel kan worden opgelost. Gaat u liever zelf nog even aan het werk? Lees dan de tips op de site goed door.

Laat uw wc verstoppen en houdt het dus preventief goed schoon!

Uw wc verstoppen is natuurlijk het laatste dat u wilt. Mocht het helaas het geval zijn dan raden we het allereerst aan om niet door te trekken. Dat werkt namelijk doorgaans averechts en u creëert er enkel meer waterschade mee. Het wordt enkel lastiger om uw toilet te ontstoppen. Trek ook altijd een paar rubberen handschoenen aan want die bacteriën wilt u niet opnemen. Tevens raden we het aan om de vloer met oude kranten af te dekken. Dat maakt het opruimen na het ontstoppen een stuk eenvoudiger. We geven u op de site drie tips mee bij het ontstoppen. Die willen we graag in het kort hier uit de doeken doen:

  • Gebruik afwasmiddel en heet, kokend water,
  • Gebruik de oude vertrouwde plopper,
  • En/of gebruik een handige ontstoppingsveer die u op moeilijk te bereiken plekken in de rioolbuis kunt steken.

Als dit allemaal niet werkt dan is het zaak om ons te bellen. Wij werken namelijk samen met vele ontstoppingsbedrijven in geheel Nederland. Dat betekent dat we een landelijke dekking kunnen garanderen. U moet oppassen met het beschadigen van riolering en leidingen dus gooi er geen gevaarlijke stoffen in en ga niet te diep met de veer. Soms houdt het op en moet er een expert te pas komen. Hij zal u nadien trouwens van het juiste advies kunnen voorzien zodat in de toekomst het wc verstoppen niet meer kan voorkomen. Voorkomen is uiteindelijk ook in dit geval nog altijd beter dan genezen!

Mocht het kwaad geschiet zijn dan staan wij vanzelfsprekend voor u klaar

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Heeft het minder haast? Dan kunt u ons mailen en vragen om een vrijblijvende offerte. Via onze site staat er altijd een gerenommeerde vakman bij u in de buurt voor u klaar. Ook als het niet gaat om het toilet maar een andere afvoer in uw huis of uw bedrijfspand. Cameraonderzoek en het uitspuiten van de rioolbuizen zijn uitstekende alternatieven als het probleem groter is dan gedacht. Vertrouw op de vakman dus bel of mail vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn