Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Feestje? Kies voor buffet catering in Leiden!

Al enkele jaren run ik samen met mijn broers een familiebedrijf op het gebied van kunststofleidingen. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot meer dan vijftig werknemers. Vanwege de groei van het bedrijf is de verwachting dat dit in de loop van de jaren zal toenemen. Afgelopen zomer bestond het bedrijf 150 jaar. Een unieke prestatie, die allemaal begon bij mijn grootvader in Leiden. Hij heeft het bedrijf in de eerste instantie opgezet als eenmansbedrijf. Mijn vader heeft het vervolgens overgenomen en mijn broers en ik zijn al vroeg in het familiebedrijf gestapt. Sinds de overname heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt. 150 jaar is niet niks en reden genoeg voor een feestje voor werknemers, klanten en naaste familie. Zonder deze mensen was dit immers nooit gelukt! We wilden ons niet druk maken over de randzaken van het feestje, zodat we zelf ook optimaal konden genieten. Een feestlocatie werd geregeld in een mooie en ruim opgezette zaal met voldoende ruimte voor alle gasten. Bij een feest hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Met name het eten is altijd een dingetje. Niet iedereen lust vanzelfsprekend het eten, terwijl je natuurlijk alle gasten het naar hun zin wil maken. Een buffet kan dan een uitstekende oplossing zijn! Vaak uitgebreid, voor ieder wat wils en de mensen hebben daarin zelf de keuze wat zij nemen. Wij oriënteerden ons op de mogelijkheden en kwamen uit bij Hoogeboom Partyservice. Zij zijn gespecialiseerd in buffet catering in Leiden en hebben daarin al jarenlange ervaringen!

De mogelijkheden bij buffet catering in Leiden.

Buffet catering in Leiden biedt eindeloze mogelijkheden als het gaat om een buffet. Er zijn diverse Hollandse buffetten mogelijk bij buffet catering in Leiden. Wil je liever een andere keuken dan de Hollandse? Ook dit is mogelijk. Bijvoorbeeld een Italiaans, Spaans of Duits buffet! Er is zelfs keuze voor een buffet buiten de Europese keuken! Kies dan bijvoorbeeld voor een:

  • Indonesisch buffet.
  • Zuid-Afrikaans buffet.
  • Mexicaans buffet.
  • Argentijns buffet.

Buffet catering in Leiden heeft voor ieder buffet speciale toevoegingen, zodat het thema in het bijzonder naar voren komt. De hapjes zijn daarin uniek en passend bij het gekozen thema. Heb je nog meer wensen of wil je graag een combinatie van buffetten, dan is daarin ook van alles mogelijk. Buffet catering in Leiden kan ook zorg dragen voor de drankjes en zelf personeel inzetten. Vanaf tien personen wordt ook gezorgd voor borden en bestek bij buffet catering in Leiden. Dat is wel zo makkelijk! Tijdens het 150-jarig jubileum hebben wij gekozen voor buffetten met diverse thema’s. Het aanbod was zeer uitgebreid en de gasten waren ontzettend verrast met alle keuzemogelijkheden. Aangezien wij het buffet inclusief drankjes en personeel kozen, hebben wij ons nergens druk over hoeven te maken tijdens het feest. Mede door de buffet catering in Leiden hebben wij een onvergetelijke avond gehad samen met alle gasten.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar al het lekkers dat buffet catering in Leiden te bieden heeft? Bezoek snel de website hoogeboompartyservice.nl en bekijk alle mogelijkheden. Via de website kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin geef je de voorkeuren aan die je wenst betreft type dienstverlening en type catering. Het aantal personen en de geschatte duur van het feest wordt ook aangegeven. Er is ook extra ruimte waarin je kunt benoemen welke wensen je hebt betreft het buffet. Heb je nog meer vragen? Neem dan telefonisch contact op met 071-5231893 of per mail via info@hoogeboompartyservice.nl. Zin in een feestje? Twijfel niet langer en kies voor buffet catering in Leiden met gegarandeerd het lekkerste eten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn