Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Flyers laten drukken bij PrintSelect

Flyers laten drukken bij PrintSelectDeze zomer hebben wij als organisator van een lokaal festival weer onze flyers laten drukken bij PrintSelect. We hebben het festival dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en ook dit jaar ervoor gekozen om ongevouwen, tweezijdig bedrukte A5 flyers te laten drukken. Net als voorgaande jaren hebben we dit via printselect.nl gedaan, want dit vinden wij

  • Een erg fijne website
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Schappelijke prijzen
  • Veel keuze in formaten en papiersoorten
  • Snelle levertijd
  • Geen verzendkosten
  • Altijd goede service, ook bij speciale wensen

We zijn een kleine organisatie met slechts twee medewerkers en toch organiseren we ieder jaar een compleet festival waar een paar duizend mensen op afkomen. Die mensen moet je natuurlijk wel weten te bereiken. Maar omdat het organiseren van een festival erg veel werk en tijd kost, zoek je partners en bedrijven om mee samen te werken en waarvan je verzekerd bent dat dingen in één keer goed gaan. Daarom hebben we weer hier flyers laten drukken. Deze verspreiden we op diverse plaatsen in de regio, bijvoorbeeld winkels, horeca, recreatie- en vakantieparken, hotels en op sommige plekken verspreiden we de flyers ook huis aan huis. We hebben dus een behoorlijk aantal flyers laten drukken.

Flyers laten drukken voor de juiste exposure

We hebben erover gedacht om reclame op een andere manier te doen. Toch concludeerden we dat het geen optie is om geen flyers te laten drukken. We hebben bij voorgaande edities van ons festival toch wel gemerkt dat veel mensen juist naar aanleiding van de flyers op het evenement zijn afgekomen. Vaak komen ze zelfs met flyer in de hand het terrein oplopen. Dan merk je toch dat het een goed idee is om flyers te laten drukken. Je bereikt veel mensen, kunt je boodschap er goed op kwijt en kunt toch heel visueel werken. Het is fijn en tastbaar, mensen leggen het misschien aan de kant, maar komen hoe dan ook de flyer altijd wel weer tegen. Flyers laten drukken zal dus altijd deel uitmaken van onze campagnestrategie.

Daarom de A5-flyer

Het prettige aan ongevouwen flyers op A5-formaat is dat het totaal geen moeite kost om alle informatie te ontdekken. Je krijgt een flyer in je handen of je komt hem ergens tegen, bekijkt de voorkant, draait ‘m om en leest meer op de achterkant en je bent direct op de hoogte van de boodschap die de flyer jou wil geven. Wij maken daarom altijd een flyer op dit formaat, waarbij we op de voorkant visueel werken. Het beeldmerk staat erop, samen met de datum, de tijden en de url van de website. Op de achterzijde staat het programma, de speciale acts, eventueel specifieke informatie voor de kinderen omdat het een gezinsevent is en onderaan is er altijd ruimte voor de logo’s van samenwerkingspartijen en sponsoren. Het festival wordt namelijk deels georganiseerd door de lokale overheid en het is belangrijk dit te vermelden op de flyer, om ook daar de zichtbaarheid van te vergroten. De flyers laten we drukken op 280 grams papier met matlaminaat afwerking. Het is op de website van PrintSelect altijd erg eenvoudig om aan te geven wat je precies wilt. We maken vooraf zelf een ontwerp met een freelance designer en die levert hiervoor altijd een hoogwaardige certified PDF op 300 DPI aan, voorzien van paskruizen, zodat we eenvoudig alles in één keer kunnen bestellen. Uiteindelijk kost het ons vrij weinig tijd en hebben we er geen omkijken naar. Bij PrintSelect flyers laten drukken is daarmee een fluitje van een cent en een kopzorg minder. De bestelling is snel in huis en we zijn er altijd tevreden mee. Ideaal zo’n printservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn