Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Flyers

Voor een promotie zijn flyers zeer effectief. Het investeren in flyers drukken is daarom geen slecht initiatief. Je kan er letterlijk alle kanten op en ze zijn voor alle doeleinden te gebruiken. Of je nou een seizoen gaat starten met een school en de nieuwe en data wilt verspreiden of dat je een feest gaat geven waar je zoveel mogelijk bezoekers wilt. Voor alle gelegenheden en alle informatie kan je gebruik maken van de service van Drukwerkdeal. De hoogwaardige druktechnieken van deze online drukkerij is voor allerlei opdrachten in te schakelen. Het andere voordeel van Drukwerkdeal.nl is dat hun service flexibel is die ruimte overhoudt aan de creatieve klanten. Dat wilt zeggen dat je veel van de vormgeving zelf mag bepalen. Hoe trots ga je zijn als je straks jouw eigen ontwerp afgebeeld ziet staan op de flyer. Bij Drukwerkdeal lever je de bestaande ontwerpen aan of je ontwerpt het zelf via de ontwerptool op de website. Welke werkwijze je ook kiest, de stappen zijn eenvoudig te volgen om de juiste gegevens door te geven voor het afdrukken Naast het maken van het ontwerp, moet je nog de overige eigenschappen voor de flyer vaststellen. Maak gebruik van het informatie-icoon om meer te weten te komen over het papier of het type afwerking.

Flyers drukken voor ieder budget

De diverse begrippen die je tegenkomt op de website van Drukwerkdeal worden allemaal toegelicht. Zodra je bezig bent, kom je erachter hoe veelzijdig flyers drukken kan zijn. Te beginnen met het formaat. Een flyer hoeft niet klein te zijn. Je kan zelfs het formaat bestellen van A3 van 297 bij 420 millimeter. Dit is een behoorlijke groot formaat, maar zeer gepast als je juist wilt dat jouw flyer gaat opvallen en niet vergeten wordt. Overige formaten die Drukwerkdeal heeft flyers drukken zijn:

  • A4 t/m A8
  • Vierkant in S, M en L
  • Din Large
  • A5 large
  • A7 large

De Din Large en de A5 en A7 large zijn allemaal rechthoekige vormen. Wanneer jouw ontwerp hiervoor gemaakt is, dan is het perfect dat Drukwerkdeal dit beschikbaar heeft voor flyers drukken. De A7 large heeft een liggende vorm en de Din Large en A5 large zijn staande uitvoeringen. Naast het formaat is ook het papiermateriaal belangrijk om te bepalen voor flyers drukken. Ook hiervoor heeft Drukwerkdeal ruime keus uit diverse houtvrije papiermaterialen. Het gesatineerde papier met glans en het matte papier zijn geschikte basismaterialen en ideaal als je een klein budget hebt. Offset heeft een ruwer oppervlak en geeft een stoere uitstraling. Flyers drukken op duurzame wijze kan op natuurkarton wit, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Ga je voor een luxe uitstraling voor flyers drukken, dan is ice silver metallic geschikt voor een parelmoeren glans. Opvallen lukt nog beter met het materiaal static foil waarmee ze op de gladde oppervlakken blijven hechten.

Verzorg de bedrukking

Flyers drukken wordt met de full color druktechniek uitgevoerd. Of je nou alleen tekst laat bedrukken, een afbeelding of beiden, bij alle ontwerpen wordt aan de hand van de CMYK-kleuren het ontwerp op het papier aangebracht. Het is een andere techniek dan de PMS techniek waar de kleuren vooraf aan de bedrukking worden gemengd. Bij full color begint dat bij het afdrukken. Het is een iets minder nauwkeurige vorm, maar weet toch de beste resultaten neer te zetten. Zeker dankzij de geavanceerde printers bij Drukwerkdeal. Om het resultaat van de bedrukking nog lange tijd goed te houden, biedt Drukwerkdeal.nl ook diverse afwerkingen die de inkt beschermen en ook nog een mooie glanzende uitstraling geven. Ga je voor de basis of de luxe uitvoering, flyers drukken bij Drukwerkdeal.nl gebeurt altijd met de beste kwaliteit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn