Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Frans boomschors, een aanwinst voor de tuin

Frans boomschors, een aanwinst voor de tuinBij het aanleggen van een nieuwe tuin of het herinrichten van een bestaande tuin kan voor paden, zitjes en speelplekken voor veel materialen gekozen worden. Frans boomschors is echter een natuurlijk product dat een meerwaarde levert aan elke tuin. Op de website Boomschors.nl valt hierover veel te leren. Over de toepassing, de voordelen en aanleg ervan, deze site is erg compleet. Op boomschors.nl kunt u dan ook zelf berekenen hoeveel boomschors je nodig hebt en dit direct bestellen om thuis te laten afleveren. Er is echter een brede keuze aan schors verkrijgbaar, dus waarom nou specifiek Frans boomschors?

De eigenschappen van Frans boomschors

Frans boomschors kent meerdere eigenschappen die een voordeel opleveren voor gebruik in een tuin. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Duurzaamheid
  • Eenvoudig in het onderhoud
  • Onkruid werend
  • Beschermend tegen vorst
  • Decoratief aantrekkelijk

Daarnaast is het praktisch en eenvoudig in gebruik en kent dit schors vele toepassingsmogelijkheden. Frans boomschors wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor de teelt van orchideeën, waardoor dit natuurlijke product al in vele huishoudens aanwezig is zonder dat men het weet. Hierdoor is tevens de zachte eigenschap van het schors bekend bij veel mensen. Het is vriendelijk materiaal dat niet splintert of hard aanvoelt. Daardoor is het ook erg praktisch voor gebruik rondom speeltoestellen. De duurzaamheid van Frans boomschors zit hem in het aantal jaar dat het meegaat. Zo kan een pad van boomschors al snel vijf tot zes jaar meegaan en behoudt het lange tijd zijn karakteristieke kleur. Daarmee is boomschors erg praktisch en op vele manieren te gebruiken voor paden en rondom borders. En het is ook nog eens een voordelige keuze.

Boomschors eenvoudig bestellen

Frans boomschors is een populair soort schors dat, zoals de naam al zegt, afkomstig is uit Frankrijk. Door de duurzaamheid hoeft u het minder vaak te vervangen dan ander boomschors, maar dat is niet het enige voordelige, want op Boomschors.nl kunt u snel en eenvoudig Frans boomschors kopen tegen prijzen die vele malen lager liggen dan de prijzen van bijvoorbeeld een bouwmarkt. Daarnaast is het natuurlijk erg prettig om vanuit uw huis de simpele berekening te maken om te bepalen hoeveel schors u nodig heeft, uw bestelling te plaatsen in de webshop, af te rekenen en voor u het weet wordt het schors bij u thuisbezorgd en kunt u aan de slag in uw tuin. De website biedt daarnaast nog meer dan alleen Frans boomschors. Zo kunt u kiezen tussen fijn en grof boomschors, houtsnippers in verschillende kleuren en het al eerder genoemde speeltuin boomschors. Ook anti worteldoek is in diverse breedtes op de website te verkrijgen en dat is prettig, want ondanks dat Boomschors.nl adviseert om altijd 10 cm boomschors aan te leggen, heeft onkruid en wildgroei van boom- en struikwortels geen kans. Deze 10 cm is daarbij een aanbeveling, omdat op andere plaatsen ook wel 8 cm wordt aanbevolen. Daarbij wordt vaak geen rekening gehouden met het feit dat diverse soorten grond de groei van onkruid stimuleren. Zo gedijt onkruid erg goed op zandgrond, waardoor het sneller kiemt. Met 10 cm boomschors krijgt onkruid veel minder kans om door te breken en met een extra laagje worteldoek blijft elk pad onkruid vrij. Daarnaast is ook het anti worteldoek een extra laagje isolatie tegen vorst aan de grond. Het beschermt daarmee ook de wortels van uw planten. Boomschors.nl is de autoriteit op gebied van schors voor gebruik in de tuin. Het is eenvoudig te bestellen en snel geleverd, daarnaast staat deze verkoper voor kwaliteit en zijn ze flexibel, wat het voor elke koper aantrekkelijker maakt dan zelf met de auto naar een bouwmarkt te rijden en daar het duurdere schors te kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn