Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Fysiotherapie Ermelo, pure winst voor ons bedrijf

Fysiotherapie Ermelo, pure winst voor ons bedrijfBinnen onze onderneming hebben we verschillende werknemers die in feite heel de dag aan het bureau gebonden zijn. We werken in hoge mate met de SEO voor internationale bedrijven en dat betekent vooral heel veel onderzoek, veel aanpassingen aan websites en het bestellen of schrijven van bijzonder veel tekst. Iets dat niet in de koude kleren gaat zitten. Ondanks de ergonomische bureaus, toetsenborden en schermen én de verplichte pauzes elk half uur om in beweging te komen, zijn veel van onze werknemers door de maanden heen lichamelijke klachten gaan verzamelen. Klachten die te maken hebben met het werk dat zij doen en dat hebben we ons persoonlijk aangetrokken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing en kwamen we uit bij fysiotherapie Ermelo. Misschien niet direct een oplossing die voor de hand lag, maar fysiotherapie Ermelo heeft er wel voor gezorgd dat binnen een aantal weken duidelijke verbeteringen te zien zijn. Onze werknemers zitten beter in hun vel, werken zelf bewust aan hun houding en kunnen beter presteren omdat zij minder last hebben. Fysiotherapie Ermelo heeft ons in feite alleen maar winst opgeleverd, zeker met het oog op het duurzame karakter dat we binnen onze onderneming op de eerste plaats willen zetten. Daar horen onze werknemers ook bij.

Fysiotherapie Ermelo, een aantal behandelingen en resultaat

Toen we gingen praten met de mensen van fysiotherapie Ermelo zagen we al snel in dat een aantal behandelingen niet voldoende waren om onze doelstelling te behalen. We wilden er niet alleen voor zorgen dat de klachten verholpen werden, ons idee was om de klachten in de toekomst ook te voorkomen. Gelukkig was de professionele instelling van de mensen bij fysiotherapie Ermelo genoeg om ons direct duidelijkheid te verschaffen. Samen met de experts hebben we een plan van aanpak gemaakt, waarbij de gezondheid en het welzijn van onze werknemers op de eerste plaats is komen te staan. Nu we een half jaar verder zijn, merken we niet alleen dat de prestaties van de medewerkers beter is dankzij fysiotherapie Ermelo. We merken vooral de sfeer beter is op de werkvloer, dat mensen loyaler zijn geworden (er wordt geen probleem gemaakt van overuren) en dat de mensen houden van hun werk. Iets dat we eerder misten, maar wat nu helemaal op en top terug is. Daarom raden we Quiek sterk aan bij andere bedrijven (quiek.nl). Het heeft ons bedrijf geholpen bij een van de grootste stappen uit de bestaansgeschiedenis van de onderneming.

Denk aan de medewerkers

Fysiotherapie Ermelo is voor ons de eerste stap geweest in een lang proces. We hebben te lang gedacht aan onze klanten en de doelstellingen die we hadden staan. We zijn nu heel anders gaan werken.

  • Ten eerste hebben we ervoor gezorgd dat er een leukere kantine is met een voetbaltafel en meer soorten koffie.
  • Daarnaast gaan we elke middag rond met wat lekkers te drinken op kosten van de zaak.
  • We werken op dit moment aan het opstellen van persoonlijke kerstpakketten voor alle mensen die bij ons in dienst werken. Op die manier willen we laten zien dat we geven om de mensen die voor ons werken.

Fysiotherapie Ermelo was in eerste instantie een manier om de prestaties te verbeteren, maar het heeft ons in laten zien dat aandacht voor het personeel aandacht en geld is dat zichzelf gemakkelijk terugbetaalt. Daar komt bij dat het voor ons een prettig idee is dat de mensen zich gewaardeerd voelen en weten dat we niet alleen een directie zijn, maar ook gewoon naast hun komen staan wanneer het nodig is.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn