Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Gegraveerde wijnglazen

Voor horecaondernemers is het echt een aanrader om gegraveerde wijnglazen te gebruiken in hun zaak. Waarom is dit nu zo? In de eerste plaats omdat deze een heel luxe uitstraling geven. Alle horecagelegenheden beschikken natuurlijk over goede glazen, maar hoeveel zijn er die op ieder wijnglas hun eigen logo of naam hebben staan? Door hiervoor te kiezen, geef jij een prachtige uitstraling aan ieder glas en dit zal zeker indruk maken op je gasten. Door gegraveerde wijnglazen te gebruiken, geef jij dus meer sfeer aan het interieur en zorg je bovendien voor een zeer persoonlijke noot, niemand anders zal immers over deze glazen beschikken. Dat is dus al een belangrijke reden om voor het gebruik hiervan te kiezen. Maar er is nog een belangrijkere reden om gegraveerde wijnglazen te gaan gebruiken en dat is het feit dat je door het gebruik hiervan meer winst kunt behalen met je wijnkaart. Bekijk snel de website https://www.wijnwinst.nl/

Gegraveerde wijnglazen leveren hogere winst op

Hoe zit dat nu precies, hoe kan het gebruik van gegraveerde wijnglazen er nu voor zorgen dat jij meer winst haalt op je wijnkaart? Dat is vrij eenvoudig uit te leggen. Voor jouw personeel is het met een blanco wijnglas altijd lastig om in te schatten hoe vol zij deze moeten schenken. Ze moeten dit dan immers op de gok doen. Omdat zij niet willen dat ze er te weinig in doen, vanwege negatieve reacties van klanten, zullen zij geneigd zijn om ieder wijnglas net iets voller te doen dan jij eigenlijk zou willen. Hoe begrijpelijk het ook is dat zij dit doen, het zorgt ervoor dat je minder glazen uit een fles wijn haalt dan eigenlijk de bedoeling is. Uit een fles van 75 cl zou je toch eigenlijk zes keer willen kunnen schenken en niet maar vijf keer. Gebruik je echter gegraveerde wijnglazen, dan geeft de naam of het logo precies aan hoe vol het glas moet komen. Dat maakt het werk voor jouw personeel een stuk eenvoudiger en ze zullen dan zeker zes glazen uit een fles kunnen halen. Dat betekent dat je dus meer omzet haalt terwijl de kostprijs van een wijnfles gelijk blijft. Op die manier kun jij je winst dus eenvoudig verhogen. Iedere horecaondernemer weet dat een groot deel van de winst uit de drankenkaart moet komen en het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Gegraveerde wijnglazen gebruiken is dus een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat jij je winst verhoogt!

Wijnwinst voor graveren

Wil jij ook gegraveerde wijnglazen gaan gebruiken of kies jij liever voor bedrukte exemplaren, die hetzelfde effect hebben? Dan moet je zeker eens in contact treden met Wijnwinst. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het graveren en bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Bij hen kun je kiezen uit verschillende merken voor het servies, zoals:

  • Royal Boch
  • Chef & Sommelier
  • Schott Zwiesel
  • Luigi Bormioli
  • Arcoroc

Binnen de diverse merken kun je ook nog weer kiezen uit verschillende series, zodat je glaswerk kunt kiezen dat helemaal past bij de uitstraling die jij wilt bereiken. Met het door jou gekozen merk en model zullen zij vervolgens aan de slag gaan om prachtige gegraveerde wijnglazen te maken. Hiervoor gebruiken zij de modernste technieken, om echt een perfect resultaat te kunnen behalen. Uiteraard kun jij zelf bepalen wat de schenkmaat wordt, oftewel of welke hoogte jouw logo komt. Zo kun je zelf bepalen hoeveel er uit iedere fles geschonken moet worden. Door de vele keuzemogelijkheden die zij jou te bieden hebben, is Wijnwinst echt de juiste zaak om naar toe te gaan als je gegraveerde wijnglazen wilt gaan bestellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn