Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Geld lenen zonder bkr

We hebben allemaal wel eens wat geld nodig. Als bijvoorbeeld ineens al de machines in je huis kapot gaan of je auto houdt er ineens mee op. Het is dan toch wel handig als je deze producten kunt vervangen, maar dit is niet altijd mogelijk. Je moet er tenslotte wel het geld voor hebben om dit te kunnen betalen. Geld lenen is echter niet altijd even makkelijk als het lijkt. Wist jij dat het voor (legale) kredietverstrekkers verplicht is om de BKR registratie te raadplegen voordat zij jou een krediet geven? Wanneer je een negatieve registratie hebt, zullen zij ervoor kiezen om jou niet verder te helpen.

  • Lening
  • Creditcard
  • Krediet bij een postorderbedrijf

In deze gevallen krijg je een registratie bij het BKR. Dit hoeft echter niet meteen negatieve consequenties te hebben. Een BKR registratie betekent voor de meeste mensen simpelweg dat zij in de afgelopen vijf jaar wel eens eerder een krediet hebben gehad. Dit hoeft absoluut geen probleem te zijn om een nieuw krediet af te sluiten. Je moet pas gaan oppassen als je een negatieve registratie hebt. Deze krijg je als je niet aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan. In zo’n geval word je in feite dus gezien als wanbetaler en zal een geldverstrekker die de BKR registratie bekijkt je niet graag een nieuwe lening verstrekker. Wil jij geld lenen zonder bkr, omdat je weet dat je een negatieve registratie hebt? Dan zijn hier wel mogelijkheden voor.

Geld lenen zonder bkr bij een kredietverstrekker

Er zijn verschillende kredietverstrekkers in Nederland die adverteren met het geld lenen zonder bkr. Er zijn echter een aantal dingen waarbij je hier op moet letten. Het is namelijk niet uitgesproken positief om te kiezen voor geld lenen zonder bkr. Vaak zijn de voorwaarden namelijk een stuk strenger. Je moet een hogere rente betalen en ook de betalingsverplichtingen zijn een stuk strakker dan bij een kredietverstrekker die wel de BKR toetst. Het voordeel is dat geld lenen zonder bkr mogelijk is. Weet jij dat je een negatieve registratie hebt en heb je toch geld nodig? Dan kan dit dus een optie zijn. Weet jij echter niet zeker hoe jij geregistreerd staat in de BKR? Dan kun je hier zelf eenvoudig achter komen. Je kunt naar de website van de BKR gaan en hier een toetsing uitvoeren, maar ook is het mogelijk om dit bij een bankfiliaal te doen. Zij kunnen dan voor je kijken wat jouw huidige situatie is. Op de website van Dynamiet Nederland vind je hier meer informatie over.

Geld lenen zonder bkr, een verstandige beslissing?

Als je zelf een toetsing hebt uitgevoerd en je bent er inmiddels achter dat je een negatieve registratie hebt? Dan hoeft dit niet direct te betekenen dat je moet kiezen voor geld lenen zonder bkr bij een, misschien zelfs wel onbetrouwbare, kredietverstrekker. Weet jij waarom je een negatieve registratie hebt en is deze situatie goed uit te leggen waarbij je niet als wanbetaler uit de bus komt? Dan kun je aankloppen bij Dynamiet Nederland. Bij dit bedrijf helpen ze mensen die een negatieve BKR registratie hebben, maar hier eigenlijk niets aan kunnen doen. Het is dan niet altijd de laatste optie om te kiezen voor geld lenen zonder bkr. Bij www.dynamietnederland.nl bemiddelen ze actief met banken en andere kredietverstrekkers om jou toch aan een lening te helpen ondanks een negatieve registratie. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen en jouw situatie uitleggen. Aan de hand daarvan zullen zij dan bepalen of ze je verder kunnen helpen. Neem dus vandaag nog contact op en ontdek jouw opties.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn