Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Goedkope promotieartikelen bestelt u natuurlijk bij Maxilia

U bent misschien als trouwe klant al tijden bekend met maxilia.nl. Maar voor de nieuwkomers kan het zeker geen kwaad om even deze tekst door te lezen. Kijkt u eens op de site als u meer wilt weten over Maxilia en onze producten. Waar wij ons mee bezighouden? Het bedenken, produceren, bedrukken en leveren van allerlei promotiemateriaal, relatiegeschenken en bedrijfskleding. Of u nu uw kantoorartikelen van uw bedrijfslogo wilt laten voorzien of op zoek bent naar een leuk extraatje om in het kerstpakket van uw werknemers te stoppen, bij Maxilia bent u te allen tijde aan het juiste adres. We leveren snel en gaan zorgvuldig te werk. U zoekt niet alleen een relatiegeschenk dat u in het groot kunt kopen, u wilt tevens dat het een cadeautje is dat er echt tussenuit springt. Bezoekers van een jaarbeurs zullen namelijk bij diverse standjes allerlei presentjes krijgen met bedrukte bedrijfsinformatie. Vaak gaat het om een ballon, een pen of een notitieblokje. Als u voor deze veilige optie wilt kiezen dan kunnen wij van Maxilia u zeker helpen. Maar als u echt origineel uit de hoek wilt komen dan staan we u tevens graag te woord. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte waterflesjes of bedrukte powerbanks zodat men nooit meer met een lege smartphone komt te zitten tijdens een lange reis? Dat is nog eens een geweldig cadeau om tijdens een jaarbeurs of conferentie weg te geven!

Laat al uw reclamemateriaal door Maxilia leveren!

Naast het feit dat we een enorme catalogus aan relatiegeschenken aanbieden, kunt u tevens bedrijfskleding binnen diverse sectoren bestellen. Jassen, petjes, polo’s, schorten, we voorzien ze allen van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Afhankelijk van het object dat u bij ons bestelt, kunnen we u adviseren over wat u wel en niet moet afdrukken. Soms is het oppervlak simpelweg te klein en is het verstandig om de informatie beperkt te houden. Maar bij Maxilia kunt u natuurlijk ook sporttassen, posters en vlaggen voorzien van uw gegevens. U kunt per artikel de prijs en het minimum aantal dat u minstens moet bestellen in een oogopslag terugvinden. U zult zien dat Maxilia bijvoorbeeld al bedrukte pennen per 25 stuks verkoopt. Dankzij onze eigen ontwerpafdeling kan Maxilia direct voor u aan de slag met het ontwerp dat u hebt bedacht. We maken een proefdruk die u digitaal kunt bekijken. Houdt u het liever even vast zodat u de kwaliteit kunt testen? Dan sturen we het monster gratis naar u toe. Pas als u akkoord gaat met het ontwerp gaan we tot productie over en zal Maxilia binnen enkele werkdagen uw bestelling afleveren. Dit doen we op een vast tijdstip die we van te voren met u hebben gemaakt. Wilt u dat Maxilia in uw magazijn overlevert, bij de jaarbeurs of bij u thuis? Bij ons kan het allemaal!

We zijn sinds 2014 ook in Duitsland werkzaam

Dankzij Maxilia.nl kent u nu een website waar u snel en voordelig promotiemateriaal kunt kopen. Mocht u graag de artikelen blanco ontvangen omdat u zelf over printmethodes beschikt dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Tevens is het verstandig om de website scherp in de gaten te houden. We geven namelijk regelmatig scherpe kortingen op producten die te maken hebben met het komende seizoen of een aanstaande feestdag. Hebt u nog vragen oer de gang van zaken of over het maken van bestelling? Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar:

  • Klim in de pen en schrijf een e-mail of vul het digitale formulier in,
  • Bel ons tijdens kantoortijden even op,
  • Of spreek een van onze medewerkers via de chat aan.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn