Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Het bekers ponsen kunt u vanaf nu uitbesteden

Als u een groothandel hebt dan verscheept u dagelijks een enorme hoeveelheid goederen. U verwerkt goederen die binnenkomen en u verpakt wellicht een groot aantal van deze producten. Misschien bent u al bekend met flexwerf.nl omdat u het ompakken van een groot gedeelte van uw goederen aan ons hebt uitbesteed. Maar er komt meer bij kijken. Misschien verkoopt u bekers en wilt u deze bekers ponsen. Dan is het onbegonnen werk om in uw magazijn dergelijke machines neer te zetten. Dat is een flinke investering die u niet snel terugverdiend. Daarnaast moet u personeel opleiden of zelfs aannemen. Kortom: een nieuwe kostenpost die u eerder tot last zal zijn dan andersom. Gaat u daarom ook het bekers ponsen uitbesteden. En wel aan ons want wij hebben dergelijke ponsmachines staan. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dat hadden we wel verwacht. Want is het niet geweldig dat u bekers niet enkel kaal kunt opleveren, maar ook kunt voorzien van het design dat uw klanten van u verwachten of opvragen? We mogen wel stellen dat bekers ponsen een vak apart is waar een zekere nauwkeurigheid en vakwerk bij komt kijken. Het is ook weer niet het moeilijkste proces in de wereld. Maar ons personeel bestaande uit meer dan 300 scholieren kunnen dit werk niet allemaal. Het grootste gedeelte van ons personeel houdt zich voornamelijk bezig met het ompakken van goederen, het in elkaar zetten van displays en ga zo maar door. Maar een selectie van onze werknemers doet niets liever dan bekers ponsen.

Bekers ponsen is voor ons een peulenschil

We kunnen niet alleen op bestelling bekers ponsen en afleveren bij uw groothandel of winkel, zelfs spoedklussen kunnen we verwerken. Want misschien hebt u wel een dergelijke machine maar heeft hij het begeven. Dan kunt u uw afspraken niet nakomen. Neem dan snel contact met Flexwerf op want we lossen dit probleem moeiteloos op en kunnen het bekers ponsen van u overnemen totdat uw machine weer is gerepareerd. Welk design, logo of tekst dan ook op de bekers moet worden gezet, we kunnen het allemaal aan. Dus daagt u ons gerust eens uit.

  • Qua ontwerp kunnen we het ongetwijfeld realiseren,
  • Qua grootte zal het ook geen enkel probleem zijn,
  • En als u de bekers netjes wilt inpakken dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres.

We zijn een totaalbedrijf en kunnen van het inpakken en het ponsen tot aan het afleveren al uw taken van u overnemen. En wist u dat wij maar liefst 90 uur per week werken? Dat is zo ongeveer het klokje rond dus kunt u zich voorstellen hoe snel we uw opdrachten kunnen verwerken.

We kunnen nog veel meer werk van u overnemen

Wilt u het bekers ponsen of één van onze vele werkzaamheden eens in het echt zien? Kom dan op afspraak bij ons langs in Hengelo. We geven u erg graag een rondleiding en zullen daarna met u rond de tafel zitten. De koffie en de thee staan natuurlijk voor u klaar. Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze, omdat u misschien wel bij ons zou willen werken of omdat u een bepaalde oplossing van uw problemen nodig hebt. In al deze gevallen kunt u natuurlijk met onze klantenservice in contact komen. Dat doet u door het online formulier in te vullen, door ons te mailen of even op te bellen. En als u bij ons zou willen werken omdat het u als scholier heerlijk lijkt om een bijbaantje te hebben, dan kunt u nu direct het online sollicitatieformulier invullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn