Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Het borrelcafe in Rotterdam

Ben jij op zoek naar het borrelcafe van Rotterdam? Dan moet je zeker eens langs komen bij Het Nieuwe Linssen. Hier hebben ze tal van mogelijkheden om een uitstekende avond vol lol te hebben. Je kunt hier langs komen voor een heerlijk drankje (en eventueel een hapje van de barbecue, maar ook op het gebied van feesten en evenementen kunnen ze je hier het nodige aanbieden.

Wanneer jij het borrelcafe van Rotterdam instapt en er is een ander feest gaande, dan moet je hier zeker niet verbaasd over zijn. Dit gebeurt namelijk regelmatig. Het is de ideale locatie midden in het centrum van Rotterdam voor het organiseren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, maar ook bedrijfsborrels en verjaardagen worden hier met enige regelmaat georganiseerd. En ook jij kan hiervoor kiezen natuurlijk. Wil jij graag met je bedrijf hier een keertje langs komen? Of ben je binnenkort jarig of ga je trouwen en wil je hier je vrijgezellenfeest vieren? Dan kan dat allemaal tot de mogelijkheden behoren. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is om eens contact op te nemen met het borrelcafe in Rotterdam en een van de medewerkers zal dan samen met jou gaan kijken naar wat de opties allemaal zijn.

De ruimte in het borrelcafe in Rotterdam

Een van de grootste voordelen van het borrelcafe in Rotterdam is dat ze hier een heleboel ruimte hebben. Als je al jarenlang een trouwe bezoeker van Het Nieuwe Linssen bent, dan kwam je hier waarschijnlijk al toen ze nog op de Oude Binnenweg in Rotterdam zaten. Hier hadden ze op zich wel voldoende ruimte, zeker als je het vergelijkt met veel andere kroegen in de stad, maar het was niet opvallend veel voor een kroeg in het centrum van een grote stad. Daar is verandering in gekomen toen ze verhuisden naar de Meent. Hier zitten ze nu alweer enige tijd en ze hebben hier echt een zee van ruimte. Het is dan ook niet gek dat het een populaire locatie is voor diverse soorten feesten en evenementen. Ze maken er bijvoorbeeld ook gebruik van wanneer er een grote voetbalwedstrijd uitgezonden wordt. Je kunt hier dan op het enorme scherm komen genieten van de wedstrijd. Natuurlijk is er genoeg bier en wordt de barbecue dan aangestoken, zodat je ook nog eens kunt genieten van een heerlijk stuk vlees! Heel veel beter kunnen we de avond dan niet voor je maken.

Kom snel eens langs

Het borrelcafe in Rotterdam is natuurlijk niet alleen geopend voor mensen die hier een feest of evenement organiseren. Je kunt ook gewoon eens op een avond dat jij er zin in hebt binnen stappen om te zien wat er allemaal gaande is. Je kunt hier altijd rekenen op een unieke en zeer gezellige sfeer. De drank is altijd goed en als je wilt genieten van een stuk vlees van de barbecue dan kan dat zo voor je geregeld worden. Een van de andere unieke dingen die ze hier hebben is het dartteam van het borrelcafe in Rotterdam. Kun jij ook een goed potje dart spelen? Dan moet je zeker eens komen kijken naar het team en speel eens een rondje mee! Is darten niets voor jou? Dan kun je ze ook gewoon negeren natuurlijk en van al het andere leukst genieten in het borrelcafe in Rotterdam. Kom bijvoorbeeld lekker op het grote en overdekte terras zitten. Daar smaakt een biertje of wijntje toch net ietsje beter! Kom binnenkort dus eens gezellig langs en ontdek zelf hoe leuk het hier wel niet kan zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn