Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Het juiste adres voor dunne film zonnepanelen

Zonne-energie is één van de meest duurzame vorm van energie. Door simpelweg een paneel op je dak te plaatsen en gebruik te maken van de krachtigste bron van energie in ons universum, de zon, kun je al veel besparen op je energierekening. Naast het duurzame aspect is natuurlijk uiteraard ook het financiële totaalplaatje voor veel mensen een belangrijke motivatie om dunne film zonnepanelen aan te schaffen. Uiteraard heeft elk type paneel zijn eigen voordelen, maar bij dunne film zonnepanelen zijn deze voordelen relatief groot. Ten opzichte van andere producten bieden dunne film zonnepanelen namelijk een maximaal rendement uit de gekochte capaciteit. Hoewel dunne film zonnepanelen ten opzichte van sommige andere panelen een ietwat lager rendement per oppervlak bieden wegen de voordelen voor veel mensen op tegen dit nadeel. Een ander voordeel is bijvoorbeeld de verminderde temperatuurgevoeligheid. Vooral op warme dagen met zeer veel zon bieden dunne film zonnepanelen een hoger rendement dan bijvoorbeeld polykristallijn panelen of panelen met een monokristallijn. Bij ons bedrijf BongoSolar is een testopstelling op het dak aangebracht om precies de opbrengsten qua energie van de verschillende soorten panelen in kaart te brengen. Voor verschillende woon- en leefomstandigheden zijn verschillende panelen geschikt. Door contact met onze professionele medewerkers kunt u zich laten adviseren op dit gebied. Als in uw situatie dunne film zonnepanelen niet de perfecte oplossing is kunt u er zeker van zijn dat wij een ander, meer geschikt, paneel voor u kunnen verzorgen. Zonne-energie is in onze qua energiebehoefte en energievoorziening veranderende maatschappij meer en meer in trek als relatief eenvoudige en goedkope duurzame energie-oplossing. De aanschaf van een zonnepaneel is weliswaar een investering, maar deze kan zichzelf al vrij snel uitbetalen omdat het plaatsen van bijvoorbeeld dunne film zonnepanelen al snel resulteert in een behoorlijke vermindering van de energierekening. Niet alleen speel je al relatief snel quitte met het plaatsen van panelen en zorg je ervoor dat er minder fossiele brandstoffen nodig zijn, vanaf een paar jaar na aanschaf is de investering zelfs winstgevend. Goed voor je omgeving en het milieu dus, maar ook zeker goed voor de eigen portemonnee!

Voordelen van dunne film zonnepanelen op een rijtje

Zoals al eerder gezegd zijn er veel verschillende soorten panelen van verschillende merken bij ons beschikbaar. Elk paneel heeft zijn eigen voordelen en nadelen, voor elke afzonderlijke situatie kunt u samen met onze experts in de showroom bekijken welk paneel voor uw huis of kantoor de beste keuze is qua kosten en energieopbrengst. De dunne film zonnepanelen hebben veel voordelen, welke hier voor u op een rijtje zijn gezet:

  • Maximaal rendement uit de capaciteit.
  • Verminderd gevoelig voor (hoge) temperatuur. Bij hoge temperaturen is het rendement van dunne film zonnepanelen hoger dan de bekendste concurrerende panelen.
  • Prachtig uiterlijk. De kleur van de panelen is diepzwart waardoor veel mensen ze een mooier uiterlijk vinden hebben dan veel andere (blauwe) panelen. Daarnaast zijn ze ook erg dun.
  • Eenvoudig te monteren. Op alle soorten daken zijn dunne film zonnepanelen relatief eenvoudig te monteren, dit omdat ze zo dun zijn. Platte daken, schuine daken en alles wat er tussenin zit is geschikt om deze panelen op te monteren.
  • Goedkoper dan de meeste andere modellen. Dunne film zonnepanelen zijn vaak wel 25% goedkoper dan andere soorten panelen in de aanschafprijs.
  • Duurzame productie. Niet alleen zijn deze panelen duurzaam zodra ze in gebruik zijn, ook in het productieproces zijn ze een stuk duurzamer van bijvoorbeeld kristallijn-panelen. Er gaat tot wel 75% energie verloren bij de productie. Daardoor zijn ze drie keer sneller CO2-neutraal

dan sommige andere producten.

Het enige noemenswaardige nadeel van dunne film zonnepanelen is het iets lagere rendement. Het hangt van uw situatie af of dit ook daadwerkelijk een probleem is. Feit is dat er meer voordelen dan nadelen kleven aan dit product waardoor het voor veel mensen een verstandige keus zal zijn.

Bij ons bent u als klant koning

Doordat wij veel ervaring hebben in de branche en over alle nodige kwalificaties beschikken kunnen wij u garanderen dat wij topadvies op maat leveren. Alle keurmerken en andere benodigdheden zijn door ons gehaald zodat we met recht kunnen zeggen dat er binnen het wereldje van verkopers van dunne film zonnepanelen geen beter bedrijf is waar u als klant terecht kan dan BongoSolar. Uiteraard zijn wij zowel online als offline beschikbaar voor vragen en opmerkingen en zijn wij ook op verzoek buiten kantooruren bereikbaar als u daar als klant behoeft aan mocht hebben. Alle informatiefolders en dergelijke die wij hebben gemaakt zijn op de website te downloaden. Ook kan u hier onze andere contactinformatie vinden evenals foto’s van onze collectie dunne film zonnepanelen. Kijk dus rustig eens online rond voor een antwoord op de eerste vragen die u waarschijnlijk hebt na het lezen van dit stuk. Mocht u er niet uit komen of andere vragen hebben of gewoon de voorkeur hebben aan iemand die het u uitlegt in plaats van een folder, twijfel dan niet en bel met één van onze medewerkers. Ook kunt u uiteraard een afspraak maken om langs te komen in de showroom ook daar met eigen ogen onder andere onze collectie dunne film zonnepanelen te bekijken. Bij het zien van het prachtige design zult u waarschijnlijk al anders denken over een mogelijke aanschaf. Kortom kunnen wij u alleen maar van harte uitnodigen om eens na te denken over het plaatsen van panelen op uw dak, voor een beter milieu én lagere maandlasten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn