Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Het telefoonnummer van Zilveren Kruis nodig?

Dankzij het telefoonnummer van Zilveren Kruis kunt u snel met hun klantenservice in contact komen. De telefoon is nog altijd het meest gebruikte communicatiemiddel als u als klant een vraag hebt aan een bedrijf. Diverse bedrijven maken ook al jarenlang gebruik van een mailservice. Maar daar zit altijd een vertraging in, tussen vraag en antwoord, van minstens een uur. Ook kunt u vrij vaak tijdens kantooruren gebruik maken van hun chatservice en is het mogelijk om hun via de sociale media aan te spreken. We denken bijvoorbeeld aan Facebook en Twitter als uitstekende communicatiemiddelen. Op nl-contact.nl verwijzen we u onder andere door naar de site van deze zorgverzekeraar. Maar die website is überhaupt al eenvoudig te vinden. Wij bieden u nog veel meer omdat u het telefoonnummer van Zilveren Kruis bij ons kunt opvragen. Dat betekent dat u niet op hun website hoeft te speuren naar het juiste telefoonnummer van Zilveren Kruis, u hoeft het niet op te zoeken via Google of een andere zoekmachine en uiteindelijk zult u het telefoonnummer van Zilveren Kruis niet eens hoeven opslaan in uw telefoon. Die laatste optie bieden we u natuurlijk wel degelijk. We kunnen namelijk direct het accurate actuele telefoonnummer van Zilveren Kruis aan u doorgeven en we kunnen het tevens na het telefoongesprek in een sms naar u toesturen. Maar is zelfs dat te veel moeite of hebt u simpelweg een zodanig prangende vraag dat u hen met alle geweld direct wilt spreken? Dan kunt u zich door ons laten doorverbinden!

We helpen u graag aan het telefoonnummer van Zilveren Kruis

Velen kiezen er uiteindelijk voor om enkel ons telefoonnummer op te slaan in uw smartphone of simpelweg in hun eigen geheugen. Want natuurlijk kunnen we u niet enkel het telefoonnummer van Zilveren Kruis geven, we bieden u een zeer uitgebreide database van alle belangrijke bedrijven, diensten, instellingen en overheidsorganisaties aan die zich in Nederland hebben gevestigd. Dat geldt voor de Nederlandse bedrijven maar ook voor buitenlandse bedrijven met een vestiging in dit land. U hebt geen telefoongids of gouden gids meer nodig en dat geldt zowel voor de papieren variant als de digitale versies. Klinkt u dat als muziek in de oren? Probeer onze service dan eens uit als u bijvoorbeeld het telefoonnummer van Zilveren Kruis zoekt. Het is eenvoudiger dan u denkt en een gesprek met onze medewerkers kost u slechts 90 eurocent per minuut. Een gesprek duurt in principe nooit langer dan enkele minuutjes omdat onze medewerkers altijd wel weten naar welke afdeling van het bedrijf u moet worden doorverbonden. En waarom zoekt u het telefoonnummer van Zilveren Kruis nu eigenlijk?

  • Wilt u weten welk behandelingen wel en niet gedeclareerd kunnen worden bij uw zorgverzekeraar?
  • Wilt u inzien wat het bedrag is van het eigen risico dat nog open staat?
  • Wilt u van polis wisselen of uw persoonlijke gegevens aanpassen?
  • Of wilt u vanuit zakelijk oogpunt informatie inwinnen, bijvoorbeeld omdat u een collectieve zorgverzekering voor uw personeel wilt afsluiten?
  • In al deze gevallen komt het telefoonnummer van Zilveren Kruis als geroepen!

U wilt uw verzekeringszaken natuurlijk goed voor elkaar hebben

Het Zilveren Kruis kan u enkel voorzien van een goede zorgverzekering. Bent u echter op zoek naar een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of een autoverzekering, dan kunt u op onze website vrijwel elke verzekeraar vinden voor de desbetreffende verzekeringen. Bel hen via ons nummer en maak een vergelijking zodat u de meest voordelige polis tegen de beste voorwaarden kunt afsluiten. We zijn benieuwd naar uw ervaringen dus laat vooral een review en rating achter op onze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn