Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Hier moet u wezen voor een DSG versnellingsbak

Garagehaarman - DSG versnellingsbakAltijd al een DSG versnellingsbak willen hebben? Bent u naarstig op zoek naar een DSG versnellingsbak? Dan moet u bij Garage Haarman wezen! Bij ons bent u helemaal aan het juiste adres wat betreft een DSG versnellingsbak. Ook bent u voor andere zaken wat betreft autoreparaties en dergelijke helemaal op de juiste plek bij ons. Wij vervangen of repareren een DSG versnellingsbak in een mum van tijd, maar kunnen u ook verder helpen als u een Apk-keuring nodig heeft of een sterretje in uw ruit. Bij ons vindt u alles onder één dak en dat is wel zo fijn. Wij zijn met recht een specialist te noemen van de DSG versnellingsbak, omdat wij ons hierin hebben verdiept en kunnen u daarom zo goed mogelijk helpen! Wij laten u niet voor een dichte deur staan en zijn dat niet van plan dat te laten gebeuren in de toekomst. Bij ons komt alles goed uit de verf, ook uw auto! Dus als u op zoek bent naar een garage waar u een uniek totaalpakket aan services kan vinden, dan moet u bij Garage Haarman zijn. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Onze services zijn om over naar huis te schrijven! Onze professionele medewerkers gaan vakkundig te werk en weten wat ze aan het doen zijn. Bij ons geen praatjes, maar daden. Want u als klant heeft natuurlijk helemaal niets aan gebakken lucht en zit er niet op te wachten om te worden blij gemaakt met een dode mus. Niets van dat alles bij ons! Louter eerlijke, betrouwbare en vakbekwame mensen die doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Kijk ook eens op onze website voor een eerste impressie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor Garage Haarman. Naast onze efficiënte manier van werken, hebben wij ook kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons zult u er dus altijd van op aan kunnen  langdurig van de reparatie of vervanging van een DSG versnellingsbak te kunnen genieten! En dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Dat had u zeker niet verwacht? Een DSG versnellingsbak mag dan even een investering zijn, het is uw geld dubbel en dwars waard! Twijfel niet langer, want daar is nog nooit iemand wijzer van geworden. Hak vandaag de knoop nog door en ga voor die DSG versnellingsbak! Garage Haarman zal u in alles ondersteunen, want hier is de klant nog echt koning. U wilt toch ook kwaliteit, lage prijzen en klantvriendelijkheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek het zelf!

Een DSG versnellingsbak is uw geld meer dan waard

Wat is precies een DSG versnellingsbak? Deze vraag krijgen wij wel vaker en wij zullen dit even aan u uitleggen. Zelfs voor de kenners onder ons, is het handig om even een opfrisser over de DSG versnellingsbak te lezen. Een DSG versnellingsbak is een elektronische dubbele handversnellingsbak. Het gaat erom dat een DSG versnellingsbak ervoor zorgt dat, terwijl de ene versnelling nog ingeschakeld is, de andere versnelling alvast wordt klaargezet. Als de ene koppeling wordt ontkoppeld, wordt de andere gekoppeld en de versnelling ingeschakeld. Normaal wordt de koppeling ook ontkoppeld en weer gekoppeld als u gaat schakelen tussen versnellingen, maar dan gebeurt dit met maar één koppeling. Het resultaat met een DSG versnellingsbak is dat u zeer snel kunt schakelen, doordat het systeem in een seconde automatisch van de ene versnelling naar de nadere gaat. Zo onderbreekt u de aandrijvende kracht niet en kunt u sneller vaart maken. Wat zijn de werkzaamheden die Garage Haarman verricht als het aankomt op een DSG versnellingsbak? Hieronder een overzicht:

  • Mechatronic vervangen
  • Voorzien van de juiste software
  • Software programmeren
  • Dubbele koppeling vervangen.

U zult zich misschien afvragen wat een mechatronic is. De mechatronic is het onderdeel  van de DSG versnellingsbak waar wij u bij kunnen helpen. Het is het onderdeel waar de elektronische regeling actief is. Dit moet altijd goed worden afgestemd op de software! Hier zijn wij een echte expert in, dus kom vooral even langs met al uw vragen. Wij staan graag voor u klaar en zijn altijd in voor een praatje. Ook kunnen wij u dan nog beter uitleggen wat wij precies zullen doen in het proces en zult u in geuren en kleuren aanhoren wat wij precies voor werk verrichten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Het enige waar u misschien door verrast kan zijn, is de prijs die wij hanteren. Deze is namelijk altijd verrassend laag! Het is uw geld meer dan waard om een DSG bij ons te laten vervangen, dus maak vandaag nog een afspraak of kom langs.

Neem contact op voor meer informatie

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog met vragen zit na onze uitleg. Niet iedereen is zo’n expert als wij en daarom helpen wij u graag aan meer informatie, mocht u dit nodig hebben. Onze klantvriendelijke medewerkers zijn te bereiken via telefoon of e-mail. Lijdt uw auto aan een acute storing en heeft u snel hulp nodig? Schroom dan niet om ons te bellen, zelfs als u geen klant bent! Wij kunnen u direct helpen, zodat u weer veilig de weg op kunt. Garage Haarman staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en service en u kunt dus op ons bouwen. Wacht niet langer met beslissen en neem vandaag nog contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn