Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Hoe kun je het inschrijfadres bij de kvk veranderen?

Het inschrijfadres bij de kvk is het adres waar jouw onderneming vanaf dat moment is gevestigd. Veel ondernemers vinden het geen prettig idee dat dit hun privé-adres is omdat dit door iedereen kan worden ingezien. Daarom maken ze gebruik van de services van Easy Start Office. Voor een vast bedrag per maand kun je daar namelijk een zogeheten virtueel kantoor huren. Voor diegenen die niet weten wat dat is: Een virtueel kantoor is als het ware een online kantoor, oftewel een adres wat je als inschrijfadres voor kvk kunt gebruiken, met vaak een post-doorstuurservice erbij. Voor mensen die hun bedrijf niet in willen schrijven met hun eigen prove-adres is dit ideaal. Ze kunnen bij Easy Start Office een virtueel kantoor huren in zowel Rotterdam als Amsterdam, en dat adres gebruiken voor hun inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Op die manier zorgen ze ervoor dat hun thuisadres privé blijft en dat klanten deze nooit te zien krijgen. Niet dat mensen dat zomaar zouden opzoeken op de website van de kvk, maar bedenk je ook dat je dit adres op je offertes en facturen zult moeten vermelden. Het inschrijfadres bij de kvk is namelijk vanaf dat moment het officiële vestigingsadres van je bedrijf, en dat moet je vermelden op al je zakelijke communicatie. Doe je dat liever niet? Huur dan een virtueel kantoor bij Easy Start Office, dan kun je gebruik maken van hun  adres om jouw bedrijf op in te schrijven.

Virtueel kantoor plus flexwerkplek in Amsterdam

Bij Easy Start Office kun je zo’n zogeheten virtueel kantoor huren zodat je niet je thuisadres hoeft te gebruiken voor je inschrijfadres bij de kvk. Heb je echter ook behoefte aan een flexwerkplek doordat je thuis niet genoeg ruimte hebt? Dan kun je bij Easy Start Office ook een abonnement afsluiten waarbij flexwerken zit inbegrepen. Je hebt de keuze uit de opties parttime en fulltime, dus kunt zelf kiezen hoe vaak je gaat. Ze bieden je op hun locaties in Amsterdam en Rotterdam diverse flexwerkplekken aan, zoals:

  • Vrijstaande bureaus met comfortabele bureaustoelen
  • Inspirerende vergaderruimtes voor grotere groepen
  • Een paar gezellige zitjes waar je klanten kunt ontvangen

Als je besluit je abonnement voor het inschrijfadres voor de kvk aan te vullen met de optie tot flexwerken kun je een heel compleet pakket verwachten. In de prijs voor het flexwerken zit namelijk altijd al het volgende inbegrepen: Een print- en kopieerservice, super snelle wifi, comfortabel, ergonomische meubels en natuurlijk koffie en thee. Als u op zoek bent naar een optie voor flexwerken in Amsterdam of Rotterdam bent u bij Easy Start Office aan het juiste adres, of u dit nu enkel wilt om het inschrijfadres bij kvk aan te passen of omdat u daadwerkelijk een flexibele werkplek nodig hebt.

Een vast kantoor huren in Amsterdam of Rotterdam

Naast de optie voor een registratieadres (als inschrijfadres bij de kvk) en de diverse flexwerkplekken die de in Amsterdam en Rotterdam hebben kun je bij Easy Start Office ook een vast kantoor huren. U krijgt dan uw eigen bureau en opslagruimte, waar niemand anders gebruik van maakt. En dat alles voor zeer aantrekkelijke tarieven, kijk dus vooral eens op de website van Easy Start Office wat voor u de slimste optie is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn