Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Hotel Hengelo? Kies ‘t Lansink

Heb jij zin om jezelf eens te verwennen met een verblijf in een prachtig hotel in Hengelo bijvoorbeeld? Dan is ‘t Lansink een locatie die je zeker eens moet bekijken. De Twentse regio is natuurlijk een prachtig gebied om in te verblijven, het heeft alles te bieden van cultuur tot natuur. Je kunt in deze regio heerlijk winkelen, musea bezoeken of naar voorstellingen gaan, maar ook kiezen voor wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Vanuit een hotel in Hengelo kun je dit allemaal prima doen. Natuurlijk zijn er in de regio wel meer hotels waar je voor zou kunnen kiezen, maar ‘t Lansink onderscheidt zich echt van de rest. Het pand waarin zij gevestigd zijn stamt uit het begin van de twintigste eeuw en de sfeer van toen hebben zij echt weten te behouden. Dat betekent niet dat jij als gast genoegen moet nemen met een sobere inrichting of dat je niet kunt genieten van comfort, want zij hebben alle kamers aangepast naar de wensen van nu. Er staan comfortabele boxsprings, het sanitair is modern en je hebt de beschikking over een flatscreen televisie. Dit hotel te Hengelo heeft als geen ander de sfeer en stijl van toen weten te combineren met alle hedendaagse gemakken.

Hotel Hengelo voor meer dan overnachten

De eerste reden om naar een hotel in Hengelo te gaan, is natuurlijk omdat je er wilt overnachten. Maar bij ‘t Lansink kun je om meer redenen prima terecht. Zo beschikken zij over een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Dat de keuken kwaliteit levert, blijkt wel uit het feit dat ze over een Michelinster beschikken en dat ze vermeld staan in de Lekker500 lijst. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met de beste streekproducten en hiervan worden heerlijke gerechten gemaakt. Dit hotel te Hengelo beschikt bovendien over verscheidene zalen, die je uitstekend kunt gebruiken voor het organiseren van bijeenkomsten. Of je nu zakelijk een bijeenkomst wilt organiseren of dat je privé wilt samenkomen met bijvoorbeeld je hele familie, het is bij hen allemaal mogelijk. Elk van de vijf zalen die je bij hen kunt huren beschikt over een eigen uitstraling en je kunt hier uitstekend met elkaar vergaderen of op een andere manier bijeenkomen. Dit hotel in Hengelo is dus voor verschillende doeleinden zeer geschikt en doordat zij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, kun je altijd rekenen op een uitstekend verblijf, hoe lang of kort ook.

Zeer geschikt voor bruiloften

Tot slot moet dit hotel te Hengelo ook zeker genoemd worden als uitstekende optie voor het houden van bruiloften. Zij zijn namelijk een officiële trouwlocatie en zowel binnen als buiten beschikken zij over een prachtige plek voor het voltrekken van de huwelijksceremonie. Doordat zij ook over hotelkamers, een restaurant en diverse zalen beschikken, kun jij eigenlijk de hele dag bij hen organiseren. Zij beschikken bovendien ook over een loungebar, wat zeer geschikt is voor het houden van feesten. Dat maakt dat je bij dit hotel in Hengelo dus voor alle momenten op jouw huwelijksdag terecht kunt, van het geven van jullie ja-woord, tot het houden van de receptie, het diner en het feest. Je gasten die van ver moeten komen, kunnen er bovendien zelfs overnachten. Je hebt bij hen bovendien verschillende mogelijkheden, zo kun je er:

  • alleen de ceremonie houden
  • de loungebar huren voor het feest
  • alle onderdelen van jullie huwelijksdag bij hen laten plaatsvinden

Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, je kunt er zeker van zijn dat dit hotel in Hengelo alles uitstekend voor jullie regelt, zodat jullie optimaal kunnen genieten. ‘t Lansink biedt dus ook voor jullie bruiloft echt uitstekende mogelijkheden! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn