Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Ik bestelde hier een fantastische gietvloer

Toen wij vorig jaar een nieuw bedrijfspand lieten bouwen, wisten wij meteen dat wij niet zouden moeten bezuinigen op een goede gietvloer. Wij hebben namelijk al sinds jaar en dag problemen met de goedkope gietvloer die wij in ons eerste pand hebben aangelegd en daarom wilden we er in ons nieuwe gebouw zeker van zijn dat we niet weer tegen dezelfde muur zouden stuiten. Vandaar dat wij ons eens zijn gaan oriënteren op de mogelijkheden die binnen ons bereik lagen. U moet namelijk weten dat wij een aantal eisen stelden, te weten:

  • Wij wilden beschikken over een hoogwaardige gietvloer
  • Wij hadden een klein budget maar wilden wel kwaliteit
  • Wij wilden graag een bedrijf uit de buurt deze klus schenken

Het is goed om meteen even te vertellen dat wij geheel zijn geslaagd. Het klinkt misschien alsof wij onrealistische eisen stelden, maar het bleek dat wij met onze eisen nog voldoende keus en mogelijkheden hadden. In deze korte tekst wil ik daar graag nog even iets meer over vertellen omdat ik denk dat heel veel mensen hier baat bij zouden kunnen hebben. Je legt namelijk niet iedere dag een gietvloer aan en daarom is het goed dat ik even iets over mijn bevindingen op papier wil zetten.

Een gietvloer waar je ‘u’ tegen zegt!

Het was voor ons heel belangrijk dat wij een gietvloer zouden aanschaffen die tegen een stootje zou kunnen. U moet namelijk weten dat wij de gietvloer intensief zullen gaan gebruiken. Vandaar dat wij er naar streefden om een zo sterk en stevig mogelijke vloer aan te leggen. Dat is ons gelukt. Wij hebben namelijk contact opgenomen met Mesa-Coatings.eu. Zoals de website van deze firma al aangeeft, bestrijkt het werkgebied van dit bedrijf heel Europa. Dat vinden wij altijd een goed teken want als een bedrijf concurreert met heel Europa, betekent dat vaak ook dat de kwaliteit van de producten heel erg hoog is. Vandaar dat wij graag zaken wilden doen met dit bedrijf en ik kan u zeggen dat wij hier uiteindelijk werkelijk een fantastische gietvloer hebben bemachtigd. Dat is heel fijn voor ons omdat wij, ik gaf het in het voorgaande al aan, een tamelijk klein budget hadden. Dat was voor dit bedrijf echter helemaal geen probleem. Wij hebben een fantastische gietvloer kunnen bemachtigen en daar zijn we heel erg blij mee. Daar komt nog eens bij dat we van dit bedrijf heel goede service hebben mogen ontvangen en daarom wil ik daar in het laatste deel van deze korte tekst nog even iets meer over vertellen.

Dit bedrijf helpt u tot een fantastisch resultaat te komen!

Wat ik heel erg prettig vond, was dat de medewerkers van Mesa Coatings heel goed met ons mee hebben gedacht. Zij hadden meteen in de gaten welke eisen wij stelden aan de vloer en zij hebben toen voor ons een offerte gemaakt met alle mogelijkheden die wij hadden. Op die manier zijn wij in het bezit gekomen van een fantastische gietvloer en daar zijn we heel erg blij mee. Veel mensen die deze vloer hebben gezien, gaven ons welgemeende complimenten en ik kan ook niet ontkennen dat het eindresultaat werkelijk waar fantastisch is geworden. Het geeft ons bedrijfspand een heel mooie uitstraling en ook de kwaliteit is uitermate hoog. Vandaar dat ik graag tegen iedereen zou willen zeggen dat het zeer de moeite waard is om eens even te kijken of er wellicht ook iets moois voor u te halen valt bij dit bedrijf. U zult merken dat u nergens anders voordeliger uit bent en dat de medewerkers u heel graag zullen willen helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn