Artikel website

Nederlandse organisaties met artikelen voor bedrijven

Ik kocht bij Radasafe.nl een legionella filter

In het verzorgingshuis waar ik al sinds jaar en dag woon, wordt nooit heel erg veel aandacht geschonken aan de hygiëne. Natuurlijk komt er wel iedere twee dagen iemand om mijn kamer grondig schoon te maken, maar daarmee zijn niet alle risico’s weggenomen die er over het algemeen voorkomen in een verzorgingshuis. Een van de dingen waar mijn schoonmaakster nooit rekening mee houdt, is het feit dat ik in mijn huis een douche heb die ik bijna nooit gebruik. Daardoor ontstaat er een groot risico op allerlei bacteriegroei en dat wil ik graag voorkomen. Vandaar dat ik eens even ben gaan kijken of ik ergens een legionella filter zou kunnen vinden. Ik had namelijk van een zuster bij ons in het verzorgingshuis gehoord, dat je tegenwoordig heel eenvoudig een legionella filter kunt monteren. Toen ik dat hoorde, wist ik meteen dat dat was waar ik naar op zoek was. De grote vraag was echter, waar ik dit legionella filter zou moeten gaan vinden. Ik wist namelijk niet waar ik moest zijn omdat ik zelf niet meer heel goed op de hoogte ben van het assortiment van de winkels bij mij in de straat. Gelukkig bood het internet, zoals het bij mij al heel erg vaak gedaan heeft, ook nu weer een oplossing. Wat is dat toch een heerlijke uitvinding!

Bestel uw legionella filter hier!

Een goede vriend van mij raadde mij aan om eens even via het internet op zoek te gaan naar een goed legionella filter. Ik heb dat gewoon gedaan door via Google even te gaan zoeken op legionella filter. Ik kwam al snel tot de conclusie dat er via deze weg heel veel mogelijkheden zijn om een goed legionella filter te kopen. Wat mij echter heel erg tegenviel, was dat heel veel bedrijven heel veel geld vragen voor deze, in principe heel simpele filters. Dat vond ik heel vervelend om te merken omdat ik rond moet zien te komen van mijn AOW en omdat dit niet een heel vorstelijk bedrag is, wilde ik er graag zeker van zijn dat ik niet meer zou gaan betalen voor het legionella filter dan ik graag zou willen. Uiteindelijk kwam ik uit op de site van Radasafe.nl. Ik had nog nooit van deze site gehoord maar ik zag meteen dat ik niet langer meer verder hoefde te zoeken omdat ik hier precies datgene gevonden had waar ik al heel erg lang naar op zoek was. Wat was dat een mooie verrassing! Ik vond het ook heel erg fijn dat men hier helemaal niet veel geld vraagt voor de producten die men hier aanbiedt. Ik heb hier heel erg veel geld kunnen besparen en dat vond ik natuurlijk heel erg fijn, vandaar dat ik graag even tegen iedereen zou willen zeggen dat u hier alles kunt krijgen om u te beschermen tegen legionella.

Zeer snelle bezorging

Waar ik altijd een enorme hekel aan heb, is het feit dat bestellingen die ik doe via het internet, pas heel erg laat worden bezorgd. Ik heb dit helaas al heel erg vaak meegemaakt en daar ben ik inmiddels wel een beetje beu van. Gelukkig zijn de mensen van Radasafe.nl zich ervan bewust dat klanten hun bestelling graag snel willen hebben en ik kreeg mijn legionella filter al de volgende dag in de bus. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over mijn legionella filter
  • ik raad iedereen Radasafe van harte aan
  • ik heb precies gevonden waar ik naar op zoek was

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit bedrijf u kan bieden, kijk dan even op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn